Mīlestība vai bauda – ko tieši vīrietis no jums vēlas?

Ko vēlas vīrieši? Lielākā daļa varētu atbildēt, ka visi vīrieši vēlas baudu un jā, tā tiešām ir. Lai arī cik viņš satriecošs būtu, tas nevar būt par iemeslu, lai saietos ar viņu uz visu mūžu. 

Veselīgas attiecības balstās uz sapratni, kopīgiem mērķiem, interesēm un protams, mīlestību. Svarīgi lai attiecībās būtu harmonija. Sievietes mēdz saiet kopā ar vīriešiem, kuri vēlās izrādās tikai viņas izmantoja.

Vai zinājāt, ka zinot tikai vīrieša zodiaka zīmi ir iespējams uzzināt ko viņš vēlas no tevis? Tas ir iespējams!

Aunam ir vajadzīga pieķeršanās

Auni ir tik ļoti enerģiski, ka viņiem galvā var ienākt ideja un viņi to tūlīt pat arī īstenos. Ja auns būs 100%  pārliecināts, ka tu spēsi viņu pieņemt tāds kāds viņš ir un ka tu nekad neaiziesi prom no viņa, tad viņš darīs visu lai tu būtu laimīga kopā ar viņu.

Vērsis vēlas mīļumu

Vērsis var būt ietiepīgs, taču viņa klātbūtnē tu vari justies droši un pārliecināti. Parādi viņam visas savas rakstura īpašības, viņam tas patiks un viņš to spēs to novērtēt. Viņš atvērs savu sirdi tikai tev.

Dvīnis ir lielisks sarunu biedrs

Dvīņi spēj tik ātri runāt cik domāt un otrādi. Dvīņi ir pilni ar idejām un humoru un mīl dalīties ar idejām ar draugiem. Ja tu spēsi viņu uzklausīt un būt labai sarunu biedrenei, tad viņš jau ir tavs.

Vēzis nepieciešams paciest

Vēzis var būt kaprīzs, jo viņā bango kaudzēm emociju. Šādu vīrieti ir nepieciešams paciest un atbalstīt, kad tas ir vajadzīgs. Viņš to spēs novērtēt. Parādi savas rūpes pret vēzi.

Lauvai ir jāparāda sevi

Lauva mīl būt uzmanības centrā. Viņa ir vajadzīgs tāds sarunu biedrs, kurš spēs paciest viņa rupjības un izgājienus. Ļauj viņam justies neuzvaramam un viņš jau tevī būs iemīlējies līdz ausīm.

Jaunava vēlas pateicību

Jaunava var būt banāls un prasīgs. Šīs zīmes vīrieši mīl, lai viss ir tā kā viņš to vēlas. Kad viņš atrisina tavu problēmu, parādi viņam, ka tu esi pateicīga viņam un novērtē viņa darbu.

Svari ir neparedzami

Svari nevar paciest, ja viņus tiesā par to ko viņi nav izdarījuši. Ar viņu tev jābūt piesardzīgai un viltīgai. Viņam ir vajadzīga mīlestība, taču tajā pašā laikā tev jābūt viņa noteicējai. Kopā ar viņu tu nevarēsi atslābt.

Skorpionam ir nepieciešams godīgums

Jā, viņš var nepiedot nodevību. Skorpions var būt ļoti rupjš, ja atklās ka tu viņam melo, tādēļ viņam saki tikai un vienīgi taisnību. Ja parādīsiet Skorpionam, ka mīlat viņu, tad jūs gaida ilgas attiecības.

Strēlniekam patīk brīvās attiecības

Ja jūs nespēsiet ieinteresēt strēlnieku, tad tas ir laika jautājums līdz viņš sāks meklēt tavu aizvietotāju. Viņam patīk kontaktēties ar jauniem cilvēkiem, tādēļ viņam ir ļoti plašs paziņu loks.

Mežāzis vēlas gudru otro pusīti

Mežāžiem nevar izveidoties attiecības ar cilvēkiem, kuri neredz savu nākotni un to nemaz neplāno. Ja esi kopā ar viņu, tad tev ir skaidri jāzina ko tu nākotnē vēlies sasniegt un savi mērķi jānorāda arī savai otrajai pusītei.

Ūdensvīram ir jājūtas neatkarīgam no tevis

Ja tu esi viens no tiem cilvēkiem, kuriem neuztrauc ko citi domā par tevi un dzīvojat pats savā ritmā, tad jums patiks komunikācija ar Ūdensvīru. Viņš ir neatkarīgs un pārdrošs. Kopā ar viņu tev ir gaidāmi neaizmirsatmi piedzīvojumi.

Zivis vēlas mīlestību

Zivis ir radošas personības un viņiem patīk ašās idejas, kuras var īstenot uzreiz. Viņi vienmēr palīdzēs ja tu būsi nonākusi nepatikšanās. Viņš tevi atbalstīs un mierinās vienmēr.

Avots:

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment