Mīklainos apstākļos aizsaulē devusies 44 gadus veca modele un māksliniece; viņa atrasta draudzenes mājā

Mīklainos apstākļos aizsaulē devusies zināma modele un māksliniece. Viņa tika atrasta savas draudzenes mājās. Nesen sieviete palika bez pajumtes un dzīvoja savā automašīnā.

Pēdējā laikā 44 gadus vecā zvaigzne bija bez pajumtes un nakšņoja automašīnā. ASV mīklainos apstākļos mūžībā aizgājusi zināma amerikāņu modele Denīze Ruso, kurai bija tikai 44 gadi.

Kā vēsta portāls TMZ, slavenība mirusi svētdien, 5.martā, taču skumjais fakts kļuvis zināms tikai tagad. Zvaigznes ķermenis tika atrasts Sandjego, vienas viņas draudzenes mājā.

Sieviete gulēja uz grīdas, un viņai līdzās, domājams, atradās n.a.r.k.o.t.i.k.a.s. M.e.d.i.ķ.i, kas ieradās notikuma vietā, mēģināja modeli reanimēt, taču visi centieni bija veltīgi – viņa bija m.i.r.u.s.i.

Oficiālais Denīzes n.ā.v.e.s cēlonis pagaidām netiek nosaukts – tagad to noskaidro Sandjego likumsargi. Nav izslēgts, ka slavenību pazudināja, maigi izsakoties, neveselīgs dzīvesveids.

Nesen sieviete palika bez pajumtes un dzīvoja savā automašīnā. Viens no pēdējiem cilvēkiem, kam izdevās sarunāties ar modeli pirms viņas nāves, bija viņas draudzene Sūzija Stenberga. Viņa atcerējās Denīzi kā vismīlošāko un uzticamāko cilvēku.

Viens no pašiem tuvākajiem cilvēkiem, kas palika Denīzei, ir septiņus gadus vecais dēls Leo. Viņa fotogrāfijas slavenība periodiski publicēja savos sociālajos tīklos, atzinās viņam savā lielajā mīlestībā un nosauca viņu par savas dzīves galveno vīrieti.

Lasi vēl: “Marts vienai zodiaka zīmei būs liktenīgs visos veidos!”; Tamāra Globa nosauca zodiaka zīmi, kurai marta mēnesis būs liktenīgs

Denīze Ruso plašu popularitāti ieguva 2011. gadā, piedaloties šovā The X-Life. Tobrīd meitene draudzējās ar profesionālu skeitbordistu Pjēru-Luku Ganjonu, bet pēc šova visa valsts sekoja pāra dzīvei. Šajās attiecībās piedzima abu kopējais dēls Leo. Iespējams, ka pēdējā laikā zēnu audzināja tieši viņa tēvs.

 

Leave a Comment