Merilina Kerro: Zodiaka zīmes, kurām gaidāms liels pārsteigums 2021. gada decembrī

Jaunava

Kad tava valdošā planēta Merkurs ir Mežāža zvaigznājā, tu saskaries ar ne pārāk patīkamiem pārsteigumiem. Negaidīti tu apjaut, ka attiecībās ar cilvēkiem tu biežāk izrādi savas personības vājās puses. Emocijas tevi pārsteigs, taču neļaujies pasīvai agresijai.

Tagad ir Venera retrogrādā, tāpēc izvairies no pārsteigumiem vai eksperimentiem, piemēram, no izmaiņu veikšanas savā ārienē. Šīs izmaiņas tev nepatiks. Toties noteikti ir vērts investēt atpūtā. Ir pienācis laiks atlikt naudu atvaļinājumam vai brīvdienām!

Vēzis

Šajā mēnesī tevi sagaida izturības pārbaude. Precīzāk sakot, ne tevi, bet tavus draugus, ar kuriem attiecības var piedzīvot nelielas izmaiņas. Ir pienācis laiks noteikt robežas attiecībās ar dažiem cilvēkiem, un tu būsi ļoti pārsteigs saprotot, kādi šie cilvēki ir patiesībā.

Lasi vēl: Latvijā izsludināts dzeltenais brīdinājums

Planēta Marss ietekmēs tavu izpratni par savu privāto dzīvi un tās ietekmi uz tavu mentālo veselību. Pārsteigumi draudzībā tiks doti nevis, lai viltos, bet lai tu veiktu vērtību pārvērtēšanu, kas palīdzēs Jaungada brīvdienas pavadīt ar prieku un iekšējo mieru.

COMMENTS

Leave a Comment