Merilina Kerro: 4 zodiaka zīmes, kurām, visticamāk, būs īpaši grūti šajā gadā

Skorpions

Skorpionu dzīvēs būs nemitīga kustība. Viņu dzīves ritms noteikti nepatiks tuvajiem cilvēkiem, tāpēc iespējami strīdi, kā arī nesaskaņas darbā.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs nepieciešama visa viņu pašsavaldīšanās, lai nepazaudētu to, kas viņiem jau ir. Visvairāk cietīs viņu finanses. Nepieciešams daudz taupīgāk attiekties pret algu, lai nepaliktu bez naudas pašā nepiemērotākajā brīdī. Ja Skorpioni tiks galā ar šīm grūtībām, gada beigās Tīģeris pasniegs viņiem finansiālu pārsteigumu.

Lauva

Lauvām šis gads atnesīs problēmas privātajā dzīvē. Viņus gaida daudz svarīgu un sarežģītu sarunu, satraukums attiecību dēļ un iespējama šķiršanās. Attiecībās Lauvas izjutīs grūtības un sāks šaubīties par savu jūtu patiesumu.

Svarīgu lomu šeit spēlēs arī partneris, kura uzvedība var vai nu uzlabot, vai pasliktināt Lauvu stāvokli. Lai izvairītos no visām briesmām, Lauvām nepieciešamas uzticēties partnerim, ļaujot viņam atrisināt daļu problēmu.

Lasi vēl: Šodien, 1. februārī, notika Ministru kabineta sēde. Lūk, ko valdība ir pieņēmusi! Uh!

Gada beigās Lauvas saņems apbalvojumu daudz spēcīgāku un stabilāku attiecību izskatā. Ja pāris neizturēs pārbaudījumus, Lauvām pastāv liela iespējamība uzsākt jaunas attiecības.

Leave a Comment