Meitas liktenis veidojas no viņas attiecībām ar tēvu

Bet ko lai tagad dara? Ja bērnība sen aizgājusi, bet dzīve tā arī nav izdevusies…

Pirmkārt – mest malā sevis žēlošanu. Jo kaut kādu iemeslu dēļ arī šāda dzīves mācība bija nepieciešama.

Otrkārt, ir svarīgi pateikties savai pagātnei par gūto pieredzi, piedot tēvam (jo galu galā tieši pateicoties viņam jūs esat nākusi pasaulē), palaist vaļā visus aizvainojumus un ar mīlestību paskatīties uz savu iekšējo bērnu un ķerties darbam ar sevi.

Tad pakāpeniski sāks notikt pārmaiņas jūsu dzīvē. Visticamāk, arī veselība uzlabosies. Jo biežu sieviešu slimību cēlonis ir tieši problemātiskās attiecības ar tēvu.

Bet nobeigumā es vēlētos apkopot iepriekš minēto un sniegt padomu tēviem:

Atceraties, ka meitai tēva mīlestība ir vajadzīga ne mazāk kā mātes. Tieši no jūsu piemēra būs atkarīgas viņas attiecības ar vīriešiem un kā veidosies viņas personīgā dzīve. Esiet uzmanīgi un mīloši pret savas meitas māti. Jo šādi jūsu meitai veidojas izpratne par attiecībām starp sievieti un vīrieti.

Vienmēr runājiet par meitas problēmām, izrādiet rūpes un esiet blakus viņas dzīves svarīgākajos brīžos, cieniet viņas izvēli. Izvairieties no pāraprupes, tā ir ne mazāk kaitīga, kā mīlestības trūkums. Pavadiet kopā laiku. Kad nepieciešams – esiet stingri, taču vienmēr taisnīgi. Sodiet ar mīlestību un bez dusmām.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmes, kurām liktenis sagatavojis sarežģītu dzīves ceļu

Nekad neatļaujieties pacelt roku pret meitu. Un tad, es ceru, jūs saņemsiet pretī savas meitas mīlestību un cieņu, bet galvenais, ieraudzīsiet viņu kā laimīgu sievieti.

Lai veicas!

Avots:

myfeelings

Leave a Comment