Marts tiek uzskatīts par naudas mēnesi: šīm 5 zodiaka zīmēm marta mēnesis atnesīs ”debesu bagātības”

Saturns sasniedz augstāko punktu Ūdensvīrā. Pirms uzsākt jaunu ciklu Zivīs, Saturns noteikti atalgos tevi par pacietību. No 2023. gada 7. marta dažām Zodiaka zīmēm sākas jauna nodaļa: Visums viņām gatavo lielus finansiālus panākumus!

Kurām zodiaka zīmēm marta mēnesī veiksies?

Dažu zvaigznāju pārstāvjiem Visums uzliks ļoti augstu finansiālo latiņu. No vienas puses, Zivis, ūdens zīme, kas pārstāv gaismu un neredzamo pasauli, ir pazīstama ar savu radošumu, brīvību un atvērtību pasaules enerģijām.

No otras puses, Saturns, zemes enerģija, kas pārvalda likumus, atbildību un ierobežojumus, labvēlīgā un produktīvā veidā novirzīs Zivju intuitīvo enerģiju.

Šis Saturna tranzīts Zivīs ir iespēja piecām zodiaka zīmēm atrast savu ceļu, izvirzīt savus mērķus un kāpt pa profesionālo un finansiālo panākumu kāpnēm.

Auns

Marts būs labākais mēnesis, lai pārbaudītu savu identitāti. Iespējas parādās pie apvāršņa, un kā Uguns zīmes jūs zināt, kā izbaudīt piedzīvojumus, radīt kustību un atdzīvināt to.

Visums iesaka izmantot šo impulsu, lai izmantotu savu profesionālo tīklu, lai piesaistītu jaunus uzņēmumus un atrastu daudzsološus darba piedāvājumus.

Šī profesionālā degsme prasīs jums ierobežot savas ambīcijas. Ne visi vēlas, lai jūs plūktu sava darba augļus. Tomēr jums būs jābūt atklātam, kad runa ir par savas pozīcijas aizstāvēšanu vai sarunām par profesionālajām priekšrocībām.

Zivju intuīcija Aunam pateiks, kad parādīsies laba finansiāla iespēja. Tomēr uzmanieties no nepamatotu pirkumu veikšanas! Šis ir disciplīnas mēnesis, Aunam nāksies savaldīt savas kaprīzes.

 

Dvīņi

Dvīņi jau ilgu laiku atrodas finansiālā bezdibenī, un tieši martā jūs tiksiet atbrīvots no šīs nastas. Visums aicinās jūs drosmīgi klauvēt pie neparastām durvīm, vienlaikus uzmanoties, lai neļautu sevi aizraut riskantiem lēmumiem.

Tas, ka jūs tik ilgi gaidījāt profesionālu “satraukumu”, nenozīmē, ka jums vajadzētu pazemināt savus standartus vai centienus. Varēsi izmantot sev piemērotāko iespēju.

Gaisa zīmēm ir ass prāts un nebeidzama zinātkāre, un jūs varēsiet izmantot savu labo prātu, lai aust ļoti interesantas personiskas attiecības, kas novedīs pie turpmākiem un iekarojamiem profesionāliem darījumiem.

Lasi vēl: Pamāte savās kāzās uzrunāja vīra dēlu ar skaistiem vārdiem – neticēsi kas notika pēc tam!

Jūsu neveiksmes šoreiz dosies prom uz visiem laikiem Jūsu neatkarība sniegs jums priekšrocības būt daļai no vairākām entītijām, neaprobežojoties ar vienu sadarbību. Gaiss tevi nesīs uz veiksmes pusi.

 

Nākošās zodiaka zīmes skatīt lasot tālāk

Leave a Comment