“Man pietrūkst tava banāna” – Oksana nejauši ieraudzīja īsziņu vīra telefonā un tad atklājās

Saziņa ar kādu sievieti, kurā viņa ar vīru apsprieda visas nepatīkamākās detaļas. Pēdējā sarakste notika pirms diviem mēnešiem, kad Deniss lūdza viņai vairs viņam nerakstīt. Bet viņš viņu nebloķēja. Kāpēc? Šī sieviete vakar atkal rakstīja, ka viņai pietrūkst spēļu ar Denisu.

Oksana raudāja. Viņa bija atradusi pierādījumus savām aizdomām, tā nebija paranoja. Bet labāk, ka viņa bija visu to izteikusi….. Tālāk sievietes domas sāka mutuļot. Kas bija šī neliete? Gadījuma paziņa? Viņa kolēģe? Bijusī? Viņai bija jānoskaidro.

Vakarā viņa gandrīz iemeta Denisam sejā iPad un teica, ka visu zina. Viņš nobālēja, bet neaizstāvēja:

– Un kas no tā. Jā! Man ir bijušas nejaušas tikšanās. Pāris reizes. Tas bija komandējumā, bet tad es sapratu, ka tas bija velti. Aizliedzu viņai rakstīt man, bet viņa sāka. Parasti es viņām neļauju…

Vīrs aizsmējās. Viņš saprata, ka ir pieļāvis lielu kļūdu.

– Ak, drāma! – Deniss sāka meklēt vārdus – Es taču nevienam nedodu savu personas numuru, pat kolēģiem no citām nodaļām! Un šeit…
Vīrietis sāka steidzīgi skaidrot. Jā. bija draudzene, jā, viņu bija aizrāvušas emocijas, bija flirts, viņš bija vientuļš un tamlīdzīgi. Bet viņš joprojām uzstāja, ka tā bija viena sieviete un citas nav un nekad nebūs. Viņš uzsvēra vārdu “nekad”.

Deniss sēdēja sasvēries uz dīvāna, aizsedzot seju ar plaukstām. Skumji un lēni viņš teica sievai, ka nekad nav gribējis viņu izdot un ka viņam ir kauns. Viņam patiešām bija kauns, Oksana pazina savu vīru.

Viņš turpināja klusā balsī:

– Lūdzu, es nevēlos šķirties. Mums ir meitas. Padomā par tām. Es tās mīlu.

– Ko es darīšu? Es nezinu. Man vienkārši riebjas un skumji. Es gribu sabojāt visas tavas lietas, lai tu saprastu, cik slikti es jūtos.

Oksana jutās pilnīgi salauzta. Viņai nebija spēka kaut ko apgalvot un pierādīt, kaut ko izdomāt. Bet vēl jo vairāk viņa negribēja palikt vientuļā četru bērnu mamma. Tas būtu nepanesami. Varbūt Denisam bija taisnība un tas bija vienreizējs gadījums? Sieviete vēlējās ticēt savam vīrietim.

 

Tas ir stāsts, ko nesen izlasīju internetā. Tik tipisks un tik skumjš, vai ne? Vīrietis, kurš, šķiet, mīl savu ģimeni, bet nolemj, ka neliela izbrauciena nekaitēs. Melo visu ceļu, līdz tiek pieķerts. Tad viņš atkal melo, lai netiktu pieķerts lielos melos. Vai varbūt viņš nemelo vispār.

Svarīgākais ir tas, ka Deniss kļūdās, ka mīlestībai netraucē citas sievietes. Bet patiesība ir tāda, ka, jo vairāk viņš komunicē ar citām sievietēm, jo mazāk garīgo spēku un resursu paliek viņam pašam.

Arī viņa sieva Oksana ir dziļi kļūdījusies. Viņa rakstīja, ka mīl savu vīru un domā, ka dzīve ir perfekta. Taču vīrieši neaiziet no ideālas dzīves. Tātad viņam kaut kā pietrūka – visticamāk, flirta un emociju.

Lasi vēl: Meitene negaidīti ieradās pie vīra darbā, bet, dzirdot vīra sarunu viņa gandrīz kļuva mēma, kad uzzināja šo

Tātad arī ģimenei tā pietrūka. Visticamāk, Oksana bija aizņemta ar savām meitām un palaida garām atsvešinātību ar vīru, aukstumu attiecībās. Abiem ir jāmainās, ja viņi vēlas saglabāt ģimeni kopā. Abiem, ne tikai vīram.

 

Leave a Comment