Man nevajag labi koptu, pietiek ar vienkāršu. Skaistai sievietei nav vajadzīga kosmētika

Mūsdienās cilvēki ļoti mīl skaitīt naudu citu kabatās un nosodīt citus par, viņuprāt, nepareizu dzīves pozīciju. Visbiežāk gan kritiku, gan gudrus padomus no sabiedrības puses saņem zvaigznes un citas slavenas personības.

Piemēram, nesen skaļi apsprieda un nosodīja aktrisi Sambursku, kura paziņoja, ka viņa neveidos attiecības ar vīrieti, kurš nespēj nopelnīt vairāk par minimālo algu. Ne jau tāpēc, ka aktrise nespēj sevi nodrošināt, bet blakus vēlas redzēt sava līmeņa vīrieti.

Ļoti asi uz Nastasjas izteikumiem reaģēja tieši vīrieši, kuri saņem minimālo algu vai vispār dzīvo uz sievas vai vecāku kakla.

Nelabvēļi izteica pieņēmumus, ka pati aktrise nav nemaz tik skaista, un visas pārējās jaunās dāmas, kas tērē naudu sevis kopšanai, arī daba nav lutinājusi, un tāpēc viņus neinteresē.

Bieži vien cenas skaistumkopšanas salonos vīriešus ar maziem ienākumiem biedē un palīgā nāk argumenti, ka, ja jau vajag šo manikīru un kopšanu, tad nu pati arī maksā. Redziet, skaistumu dod daba, skaistai sievietei nav jāiegulda līdzekļi sevis kopšanā.

Ja paskatās uz to pašu blogotāju vai aktrišu fotogrāfijām, kuras tērē iespaidīgas summas kopšanai, un sievietēm, kurām nav iespējas visu algu atstāt skaistumkopšanas salonā, tad vienā un tajā pašā vecumā pēdējās izskatās daudz sliktāk, un tas ir pilnīgi dabiski.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment