Mags Oļegs Šeps atklāj, kurām zodiaka zīmēm dzīve strauji mainīsies jau no 25.janvāra

Vēzis

Pilnmēnesim 25. janvārī ir pozitīvs Jupitera raksturs, un tas rada pozitīvas cerības. Varētu pat teikt, ka būs priekšnojauta par dažām iespējām un finansiāliem ieguvumiem. Un tas viss rada diezgan rožainu perspektīvu.

Tomēr ir svarīgi apzināties, ka Pilnmēness vienmēr ir emociju sfēra, kad mūs virza vēlmes. Un šeit mums ir Pilnmēness Lauvas zīmē. Mūs virza vēlme būt spilgtiem, būt publiskiem, pamanāmiem, kaut kādā veidā parādīt sevi uzmanības centrā un būt uzmanības centrā. Tāpēc šis laiks ir ļoti labvēlīgs jebkādām publiskām aktivitātēm, piemēram, saistītām ar kādiem šoviem.

Šis periods iedvesmo tevi socializēties ar uguns zīmju cilvēkiem. Vienalga, vai tie būtu Lauvas, Strēlnieki vai Auni, iespējams, ka ar viņiem jūs uzliesmojat mīlestībā un kaislībā vai entuziasmā.

 

Lasi vēl: Nepatīkama ziņa “Visa” un “Mastercard” lietotājiem: ”Iespējams daudzi dusmosies”

Lauva

Pilnmēness 25. janvārī sniedz jums iespēju uz dažām dienām kļūt par galveno personu savā apkārtnē, izcelties un piesaistīt citu uzmanību. Ir vērts atzīmēt arī spēcīgo Jupitera ietekmi, planētas, kas iedvesmo un rada ap jums karaliskuma auru. Pilnmēness var mudināt jūs dot kādus solījumus vai piepildīt cerības.

Tev arī jāapzinās, ka tūlīt pēc šī Pilnmēness sākas ļoti intensīvs mācīšanās, izglītības periods. Nedēļas laikā tiks risināti daudzi intelektuāli uzdevumi, notiks daudzas sarunas.

Pilnmēness aizsāk ļoti aktīvu posmu, kad no 26. līdz 28. janvārim profesionālie uzdevumi krāsies viens pēc otra.

 

Leave a Comment