Maģiskais datums 22.02.2022: ko tas nozīmē numeroloģijā, un kādas pārmaiņas tas atnesīs jūsu dzīvē

Arkāns “Tornis”

Interesants ir Arkāns “Tornis”, kas vēsta, ka jūsu neapmierinošā dzīves daļa (vai cilvēks) uz visiem laikiem pazudīs no jūsu realitātes. Tiesa, pirms veikt krasus pasākumus, vēlreiz rūpīgi jāpārdomā, vai tiešām vēlaties pārmaiņas, jo vēlāk varat to nožēlot. It īpaši, ja persona, ar kuru jūs pārtraucat sazināties, ir jūsu radinieks vai tuvs draugs.

Arkāns “Imperators”

Tālāk pārejam pie Arkāna “Imperatora”, kas atbild par pārvaldes sistēmu – valsts pārvaldi vai jebkura veida varas sistēmu. Un no enerģiju ķēdes ir skaidrs, ka tuvojas atmaksas brīdis, kad cilvēki burtiski sāks protestēt, kad cilvēkos atraisīsies situācijas redzējums, saprotot, ka pirms tam viņi bija akli. Cilvēku prātos notiks revolūcija, viņi sāks saprast, ka sistēma brūk. Šī sistēma attiecas uz visām dzīves sfērām – gan personiskajām attiecībā, gan attiecībām organizāciju, gan valstu līmenī.

Lasi vēl: Traģēdija Saldū: dzīvību zaudē piecus gadus vecs puisēns: ”Tā ir liela traģēdija ģimenei”

Arkāns “Āksts”

Arkāns “Āksts” uzsāk visu sistēmu atjaunināšanās ciklu. Bet, lai redzētu šos atjauninājumus, enerģijai ir jānobriest. Tai ir jābūt gatavai materializēties.

Arkāns “Laimes rats”

Arkāns “Laimes rats” norāda uz to, ka konkrētais datums simbolizē neizbēgamas izmaiņas finanšu sistēmā. Tā sāk brukt, kas dod priekšnoteikumus jauna veida finanšu realitātes tapšanai.

Leave a Comment