Lūk, ko nedrīkst darīt ar laulības gredzenu, ja vēlies skaistu un laimīgu laulību!

Laulības gredzens nav tikai laulības simbols, bet arī mīlestības, uzticības un lojalitātes simbols.

Tas nav pārsteidzoši, ka laulības gredzens ir saistīts ar daudzām parunām un pamācībām.

Lūk, kā rīkoties ar laulības gredzeniem, ja vēlies, lai tava laulība būtu ilga un laimīga:

Pirmkārt, laulību gredzeni līgavai un līgavainim nedrīkst atšķirties. Reizēm gadās, ka līgavas gredzens ir biezāks par līgavaiņa gredzenu. Tas var slikti ietekmēt attiecību harmoniju ģimenē.

Sekojot zīmēm, tev jāatceras, ka ne pirms kāzām, ne pēc tam tev nevajadzētu dot gredzenu, lai kāds to izmēģinātu. Tiek uzskatīts, ka, to darot, gredzena īpašnieks atdod laulātā pāra laimi un kopīgo likteni, un tā vietā savā ģimenes dzīvēs ienes strīdus un skandālus. Ja tomēr neizdodas izvairīties no gredzena nodošanas piemērīšanai kādai citai personai, tad nenodod to no rokas rokā, bet iesākumā uzliec uz kādu virsmu.

Mūsdienās var izvēlēties jebkādu laulību gredzenu: vienkāršu vai dekorētu ar akmeņiem vai zīmējumiem. Vienkārši un gludi gredzeni vislabāk atbilst laulības lomai. Tiek uzskatīts, ka tiem, kas valkā šādus gredzenus, ģimenes dzīve ir gluda.

Vēlaties gredzenus ar zīmējumu? Tad lai tas ir veidots no gludām līnijām – un jūsu kopdzīve arī būs gluda.

Ja katrs gredzens ir izgatavots no atšķirīga zelta veida – tas ir slikts piemērs. Runā, ka laulātie nebūs godīgi viens pret otru un dzīvos dubultu dzīvi.

Gredzeni tradicionāli izvēlas un sagādā līgavainis. Pirms gredzeni sasniedz tavu māju, saki trīs reizes: “Par ilgu un laimīgu dzīvi. Āmen! ”

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment