Ļoti svarīga ziņa visiem autovadītājiem, kuri rīt pārvietosies pa šo satiksmes ceļu! Tas būs slēgts!

Latvijā regulāri notiek ceļu remontdarbi, lai uzturētu un uzlabotu esošo ceļu infrastruktūru. Šie darbi var ietvert seguma remontu, ceļu virsmas nostiprināšanu, ceļa marķējuma atjaunošanu, tiltu un pāreju remontu un citus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu drošu un efektīvu ceļošanu.

Ceļu remontdarbi tiek plānoti un paziņoti sabiedrībai, lai autovadītāji varētu ņemt vērā iespējamas kavēšanās un izvēlētos alternatīvus maršrutus, ja nepieciešams.

Ceturtdien ap pulksten 11 Vidzemes šosejas (A2) satiksmes mezglā pie Sēnītes uz laiku slēgs visas autoceļa brauktuves abos virzienos.

LVC norāda, ka brauktuves tiks īslaicīgi slēgtas saistībā ar AS “Sadales tīkls” gaisvada elektrolīnijas ārkārtas remontdarbiem. Autovadītājiem jāņem vērā iespējamās kavēšanās šajā autoceļa posmā. Satiksmes regulēšanu darbu vietā veiks Valsts likumsargi.

Lasi vēl: Laika apstākļi Austrumeiropā maija sākumā: vai gaidīt karstumu, stipru lietu vai sniegu

LVC ir dibināts 2004. gada beigās un ir valsts uzņēmums. Tas pārvalda valsts autoceļu tīklu, koordinē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām. LVC ir atbildīgs par vairāk nekā 20 000 kilometru valsts autoceļu uzturēšanu.

 

Leave a Comment