Ļoti patīkama ziņa visiem Latvijas autovadītājiem: ”Beidzot tas notiek!”

Iepriekšējā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojams degvielas cenu kritums. Patlaban Tallina lepojas ar visaugstākajām benzīna cenām, kam seko Rīga un pēc tam Viļņa.

Savukārt dārgākās dīzeļdegvielas vietu šobrīd ieņem Rīga, kam seko Tallina. Taču darba nedēļas noslēgumā Viļņā tiek demonstrēta lētākā dīzeļdegviela.

Tāpat Viļņā Savanorju prospektā esošajā degvielas uzpildes stacijā “Circle K” 95% benzīna cena ir samazinājusies par 2,2%, līdz ar to precizēta cena 1559 eiro par litru.

Turklāt par 1,9% kritusies dīzeļdegvielas cena, kas šobrīd ir 1,584 eiro par litru. Rīgā, konkrēti “Circle K” degvielas uzpildes stacijā, kas atrodas Krasta ielā, 95. markas benzīna cena ir samazinājusies par 1,8%, kā rezultātā jauna cena, salīdzinot ar iepriekšējo piektdienu, ir 1,684 eiro par litru. . Turklāt par 1,1% samazinājusies arī dīzeļdegvielas cena, kas šobrīd ir 1,724 eiro par litru.

 

Tallinā 95. markas benzīna cena “Circle K” degvielas uzpildes stacijās piedzīvoja kritumu par 3,4% un šobrīd šīs darba nedēļas noslēgumā ir 1,719 eiro par litru.

Lasi vēl: SEB banka steigšus izplatīja paziņojumu saviem klientiem: ”Lūdzu, ņem vērā šo informāciju!”

Tāpat arī dīzeļdegvielas cena kritās par 1,8%, sasniedzot 1,619 eiro par litru. Gāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nav mainījušās, izņemot Tallinu, kur cena saglabājās 0,68 eiro par litru. Rīgā autogāzes cena pieauga par 2,8% līdz 0,735 eiro, savukārt Viļņā tā pieauga par 4,7%, sasniedzot 0,662 eiro.

Lasi arī: Jūs uzzināsiet, vai jūsu laulība ir lemta neveiksmei, pateicoties šiem diviem jautājumiem

Leave a Comment