Ļoti pāragri mūžībā aizsaukts 31 gada vecumā talantīgs aktieris; viņš aizgāja vientulībā bez tuviniekiem

Viņš nomira vienatnē, neviena tuvinieka līdzās neatradās. Pēc viņa nāves aktiera ķermenis tika kremēts. Vientulība ir briesmīga nelaime. Rūpēsimies par saviem mīļajiem, tiem, kas ir mums līdzās.

Jaunais aktieris Sergejs Anatoljevičs Korsiks nomira 31 gada vecumā 2023. gada 16. janvārī.

Aktieris Sergejs Korsiks – 30 gadu vecumā aizgāja mūžībā šausmīgās mokās un pilnīgā vientulībā. Sergejs Korsiks nebija zvaigzne šī vārda visplašākajā nozīmē. Aktieris kļuva zināms, piedaloties seriālos “Universitāte” un “Ranetki”.

Zināms, ka Sergejs četrus mēnešus atradās s.l.i.m.n.ī..c.ā, kur tika hospitalizēts ar abpusējas p.n.e.i.m.o.n.i.j.a.s un t.u.b.e.r.k.u.l.o.z.e.s pazīmēm. Ārstniecības iestādē viņš atradās ārstu uzraudzībā, taču viņa stāvoklis neuzlabojās.

Jaunā aktiera tuvs draugs producents Nikolajs Fjodorenko pastāstīja, ka īsi pirms savas n.ā.v.e.s Sergejs ar viņu sazinājies un lūdzis viņu neapciemot un nenest ēdienu, jo viņš tiek pārvests uz r.e.a.n.i.m.ā.c.i.j.u.

Lasi vēl: Viņi kļūs bagāti! Trīs zodiaka zīmes, kas līdz 7. martam nokļūs veiksmes sērijā

Sergejs apsolīja atzvanīt vēlāk. Visu laiku, kamēr aktieris atradās s.l.i.m.n.ī.c.ā, neviens viņu nenāca apraudzīt. Sergejs nevienam nevēlējās stāstīt par s.li.m.ī.b.u, jo nevēlējās traucēt tuviniekiem.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">3</cite>

    Everyⲟne loves what you gսys tend tо be up too.

    Such clever work and reporting! Keep up the wonderful works gսys I’ve included you guys to our blogroll.

Leave a Comment