Linsēklas – arī pret aizmāršību


Esat pamanījuši, kā pēdējā laikā arvien biežāk mēdzat šo to aizmirst? Mājās ilgi meklējat kādu lietu, darbā – dokumentu, jo nekādi nespējat atcerēties, kur to nolikāt?

Tas, protams, ne tikai kaitina, bet arī rada bažas, ka tāda aizmāršība labi nebeigsies. Ko darīt? Viena no iespējām – izmantot tautas dziednieku ieteikumus.

Divas ēdamkarotes linsēklu saberž miltos, aplej ar puslitru verdoša ūdens, 5 minūtes vāra emaljētā traukā, pēc tam noceļ no uguns un, nenoņemot vāciņu (lai neveidotos plēvīte), atdzesē.

Ja tomēr izveidojusies plēvīte, to nevajag izmest, jo tādā gadījumā kopā ar to tiks izmesta lineļļa, kas ir ļoti vērtīga sklerozes profilaksei un ārstēšanai.

Atdziestot visi biezumi nosēdīsies (vēlāk tos var droši izmest, jo atkārtoti nav izmantojami). Viss novārījums jāizdzer vienā reizē, noteikti vēl silts un obligāti tukšā dūšā – 20–30 minūtes pirms brokastīm. Kurss – viens mēnesis.

Pēc 3–4 nedēļām būs jūtams vieglums vēderā, pāries sāpes paribē, uzlabosies sejas krāsa, garastāvoklis un arī atmiņa, jo lini regulē bioķīmiskos maiņas procesus organismā. Recepti droši var izmantot gan veci cilvēki, gan novājināti bērni.

Avots: VK.com

Leave a Comment