Liktenis nav lēmis: Zvaigžņu zīmju pāri, kuri agri vai vēlu izšķirsies – viņu kopā būšana nav iespējama

Foto – Pexels

Dvīņi un Skorpions: dažādas pasaules un dažādas vērtības

Dvīņu un Skorpiona savienība solās būt gan kaislību, gan konfliktu pilna. Dvīņi ir gaisa zīme, kam piemīt vieglums un zinātkāre. Viņi meklē dzīves dažādību, viegli pielāgojas pārmaiņām un dievina socializēties.

Savukārt Skorpions, kas ir ūdens zīme, novērtē jūtu dziļumu, intimitāti un emocionālo saikni. Skorpions tiecas pēc dziļas sapratnes un kontroles, kas uz Dvīņiem var radīt spiedienu.

Savukārt Dvīņi Skorpionam var šķist pārāk virspusēji un neuzticami. Atšķirīgās vajadzības un mijiedarbības veidi var izraisīt to, ka abas zīmes var justies atstātas novārtā un nesaprastas savā jūtu līmenī.

Foto – Pexels

Vēzis un Ūdensvīrs: pārāk atšķirīgi, lai būtu kopā

Vēzis un Ūdensvīrs ir zīmes, kas atrodas pretējos zvaigžņu apļa galos, kas simbolizē to iekšējo pretrunu. Vēzis ir ūdens zīme – emocionāls, vēlas emocionālo tuvību. Tiecas izveidot mājīgu mājokli un dziļas, drošas attiecības.

Ūdensvīrs ir gaisa zīme – viņš tiecas pēc brīvības, sociālām pārmaiņām un intelektuālas komunikācijas. Vēzis viņa vēlmi pēc neatkarības un inovācijām var uztvert kā emocionālas piesaistes trūkumu un nevēlēšanos veidot stipras ģimenes saites.

Šīs atšķirības var radīt izolētības un nesaprašanās sajūtu, jo katrs no partneriem centīsies īstenot savus ļoti atšķirīgos mērķus.

Foto – Pexels

Lauva un Mežāzis: konkurence harmonijas vietā

Lauvas un Mežāža savienību bieži raksturo cīņa par vadību un varu. Lauva, uguns zīme, mīl būt uzmanības centrā, izrādīt savu radošumu un ģenerēt jaunas idejas. Lauva dzīvo, lai gūtu apkārtējo atzinību un apbrīnu.

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes dižā Vanga uzskatīja par veiksmīgām un kuras ne. Bet viena zīme, viņasprāt, ir teju ideāla. Lūko, kurai grupai piederi tu!

Zemes zīme – Mežāzis – tiecas sasniegt mērķus ar smagu darbu un disciplīnu. Viņa piezemētā un pragmatiskā pieeja dzīvei var nonākt pretrunā ar Lauvas vēlmi pēc greznības un bezdarbības.

Šim pārim var rasties interešu konflikts, jo abi tiecas pēc līderpozīcijām, bet izvēlas atšķirīgus ceļus, lai tās sasniegtu. Lauva var uztvert Mežāzi kā pārāk nerātnu un ierobežojošu, savukārt Mežāzis uztvers Lauvu kā pārāk izšķērdīgu.

Lai viņu attiecības būtu veiksmīgas, viņiem ir jāatrod līdzsvars starp savām ambīcijām un vēlmēm.

Leave a Comment