“Lietainā naktī pie viņas durvīm kāds pieklauvēja”; To, kas notika tālāk, ir grūti aptvert! Šis stāsts ir jāizlasa katram

Dakteris Marks bija slavens speciālists onkoloģijas jomā.

 

Viņš gatavojās svarīgai konferencei citā pilsētā, kur viņam bija jāsaņem balva par medicīniskajiem pētījumiem. Viņš bija noraizējies, jo konferencē tiks izvērtēti visi viņa ilggadējā darba rezultāti.

Lai gan lidmašīna pacēlās veiksmīgi, pēc divām stundām notika avārijas nosēšanās tuvākajā lidostā kādas tehniskas problēmas dēļ. Ārsts baidījās, ka nevarēs tikt līdz pilsētai, kurā bija paredzēta konference, tāpēc viņš noīrēja automašīnu un devās pats.

 

Tomēr pavisam drīz pēc tam, kā viņš izbrauca, mainījās laikapstākļi un sākās spēcīga vētra. Spēcīgā lietus dēļ viņš nepareizi nogriezās un apmaldījās.

Divas stundas braucot bez rezultātiem, viņš saprata, ka nekur netiek. Viņš jutās izsalcis un šausmīgi noguris, tāpēc nolēma meklēt, kur apmesties. Pēc kāda laika viņš beidzot atrada nelielu nopostītu māju. Izmisumā viņš izkāpa no mašīnas un pieklauvēja pie durvīm.

 

Lasi vēl: “Mīlestība līdz kapam”: pāri ar šādiem vārdiem nekad nešķiras – uzticieties sev

 

Kad viņš ieradās, viņš ieraudzīja skaistu sievieti, kura pēc tam laipni atvēra durvis. Viņš paskaidroja savu šausmīgo situāciju un pieklājīgi lūdza izmantot viņas tālruni. Sieviete pastāstīja, ka viņai nav telefona, taču laipni piedāvāja viņam ienākt un pagaidīt, kamēr laikapstākļi uzlabosies.

Ārsts, kurš bija izsalcis, slapjš un noguris, pieņēma sievietes laipno piedāvājumu un iegāja viņas mājā.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">bombproof</cite>

    Нi, i think that i saw you ѵisited my website thus i ցߋt here to go back
    the desire?.I’m attemρting to to find things to improve my website!Ι suppοse its good enough to makе use of a few of your concepts!!

Leave a Comment