“Lietainā naktī pie viņas durvīm kāds pieklauvēja”; To, kas notika tālāk, ir grūti aptvert! Šis stāsts ir jāizlasa katram

Kundze piedāvāja viņam karstu tēju un ēdienu un aicināja viņu pievienoties lūgšanā. Bet doktors Marks pasmaidīja un atbildēja, ka tic tikai smagam darbam un atteicās.

Ārsts sēdēja pie galda un skatījās, kā sieviete sveču gaismā lūdzās blakus bērnu gultiņai.

Ārsts saprata, ka sievietei ir vajadzīga palīdzība, tāpēc, kad viņa beidza lūgties, viņš pajautāja, ko tieši viņa vēlas no Dieva, un vai tiešām viņa domā, ka Dievs kaut kad izdzirdēs viņas lūgšanas. Un pēc tam pajautāja par mazo bērniņu gultiņā, pie kuras viņa lūdzās.

 

Kundze skumji pasmaidīja un teica, ka bērns gultiņā ir viņas dēls, kuram ir reta vēža forma. Viņa teica, ka ir tikai viens ārsts, vārdā Marks, kurš var izārstēt dēlu, taču viņai nav naudas, lai to atļautos, un doktors Marks dzīvo citā pilsētā. Viņa sacīja, ka Dievs līdz šim nav atbildējis uz viņas lūgšanām, taču viņa zina, ka viņš viņai palīdzēs un nekas nesalauzīs viņas ticību.

 

Lasi vēl: “7 lietas, ko nevar dot saviem kaimiņiem”: tās var atnest nelaimi

 

Šokētais un runas spēju zaudējušais dakteris Marks vienkārši apraudājās. Viņš nočukstēja, ka Dievs ir varens, un atcerējās visu, kas ar viņu šodien notika: kļūmes lidmašīnā, lietusgāzes, kuru dēļ viņš novērsās no ceļa; un tas viss notika tāpēc, ka Dievs ne tikai vienkārši atbildēja uz viņas lūgšana, bet deva viņam iespēju izkāpt no materiālās pasaules, un palīdzēt nabaga nelaimīgajiem cilvēkiem, kuriem nav nekā, izņemot lūgšanas.

Vienmēr esiet gatavi darīt to, ko Dievs jums ir paredzējis. Dzīvē nemēdz būt nejaušību.

COMMENTS

  • <cite class="fn">bombproof</cite>

    Нi, i think that i saw you ѵisited my website thus i ցߋt here to go back
    the desire?.I’m attemρting to to find things to improve my website!Ι suppοse its good enough to makе use of a few of your concepts!!

Leave a Comment