“Lielāku kaunu grūti iedomāties”; Bekingemas pils visas pasaules priekšā degradējusi Hariju un Meganu

Karaliskās ģimenes oficiālajā tīmekļa vietnē Harijs un Megana tika īsā laikā nomesti līdz pašai apakšai – no Troņa mantinieku ģimenes viņi tagad apsteidz tikai princi Endrjū, kurš izkrita no labvēlības par savu līdzdalību Džefrija Epšteina seksa skandālā. Tas ir lēmums, kas sabiedrības acu priekšā ir līdzvērtīgs pazemināšanai amatā.

Starp citu, Harijs un Megana jau iepriekš bija noslīdējuši  karaliskajā hierarhijā. Jo pēc skandalozā “Megxit” šodienas karaļa Čārlza otrais dēls ar sievu ierindojās tieši aiz prinča Viljama un viņa Keitas. Pēc lielā strīda ar karalisko ģimeni abi tika nedaudz nospiesti uz leju un atradās tieši aiz princeses Annas. Tagad kritiens līdz pašai apakšai…

 

Viljams kā troņmantnieks trešajā vietā, Keita – ceturtajā vietā

Un tagad Saseksas herocogi pat nokāpa “divus stāvus” zemāk. Meganai vajadzētu būt īpaši sarūgtinātai, jo pēc pārveidotās vietnes, viņas “konkurentei” uz uzmanību – Viljama sievai Keitai – tika piešķirta ceturtā vieta aiz karaļa, karalienes konsortes Kamillas un troņmantnieka Viljama.

Lasi arī: Latvijā dzīvojošā Džūlija Vanga prognozē: Zodiaka zīmes, kurām oktobrī vērienīgi paveiksies

Vai šī publiskā aizskaršana novedīs pie turpmākas nesaskaņas starp Saseksu un karalisko ģimeni? Jebkurā gadījumā, saskaņā ar jaunākajām ziņām, karalis Čārlzs nav atmetis cerības uz izlīgšanu ar savu jaunāko dēlu. “Joprojām ir tā, ka karalis mīl savus divus bērnus. Pēdējo 16 dienu laikā ir bijis milzīgs cerību uzliesmojums. Kas attiecas uz nākotni, ir cerība uz vienotību,” laikrakstam The Telegraph sacīja kāds zinātājs.

Čārlzs grib mieru

Miera nozīmi ģimenē un cerības uz to Čārlzs parādīja savā pirmajā uzrunā tautai kā monarhs, kurā viņš pauda mīlestību pret Hariju un Meganu. Taču ir arī kritiskas balsis, kas uzskata, ka šī mīlestības deklarācija bija paredzēta tikai, lai parādītu vienotību stundās pēc karalienes Nā*es.

 

Arī interesanti: 4 Zodiaka zīmes, kuras sagaida bagātība 2022. gada oktobrī

Leave a Comment