Liela nelaime Dobeles pusē: ”Viņš pēkšņi izskrēja un ar to viss beidzās”

Vakar Latvijā reģistrēti 62 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 18 cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā, informēja Valsts policija.

Pēc sākotnējās informācijas, naktī ap plkst.23.40 Dobeles novada Jaunbērzes pagastā, uz Liepājas šosejas, uz ceļa braucamās daļas pēkšņi izskrējis vīrietis, kurš pakļuvis zem cita vīrieša vadītās automašīnas “Peugeot”. Gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā mira.

Sestdien 12 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, četri – Latgalē, bet divi – Zemgalē. Trīs no cietušajiem bija gājēji, bet divi – velosipēdisti, raksta jauns.lv.

Lasi vēl: Par došanos karot, jauno rekordu un iespējamo Zelenska zvanu: ”Kalush Orchestra” intervija pēc uzvaras Eirovīzijā 2022

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 16 autovadītājus: astoņus – Rīgas reģionā, pa trim – Vidzemē un Kurzemē, bet pa vienam – Zemgalē un Latgalē. Aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 170 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 30 autovadītāji, Kurzemē – 46, Zemgalē – 41, Vidzemē – 36, bet Latgalē – 17 autovadītāji. Pieci vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

COMMENTS

Leave a Comment