LIDL Iespaidīgi pacels algas darbiniekiem! Paziņots, cik lielas algas darbinieki saņems turpmāk

Sākot ar 2024.gada pirmo janvāri, tiks īstenots darba samaksas kāpums, ko papildinās vispārējs algu fonda pieaugums 2,5 miljonu eiro apmērā. Tuvākā gada laikā algu pieaugumu var sagaidīt veikalos, loģistikas centros un birojos strādājošie “Lidl” darbinieki. Šis pieaugums būs no 7% līdz 10%, kas ir tik tiešām ļoti iespaidīgi.

Šī gada sākumā “Lidl Latvija” saviem darbiniekiem pagarināja vienreizējo maksājumu 750 000 eiro apmērā kā kompensāciju par inflāciju. Taču algas palielināšana netika īstenota līdz 2023.gada 1.martam.

Sākotnēji vietējo veikalu darbiniekiem sākotnējā stundas alga tiks palielināta līdz 6,00 eiro stundā. Savukārt veikalos, kas atrodas Rīgā un tās apkārtnēs, likme tiks paaugstināta līdz 6,50 eiro stundā. Paralēli tam “Lidl” loģistikas centra strādniekiem sāksies stundas alga pieaugs līdz 7,20 eiro stundā.

Vai uzskati, ka Latvijā ir atbilstoši pabalsti?

Šobrīd “Lidl Latvija” strādā aptuveni 1300 cilvēku, taču ar katru dienu šis cipars paliek aizvien lielāks un lielāks.

Uz šī gada oktobri “Lidl Latvija” paziņoja par vairāk nekā 100 nesen atklātām darba vietām saviem topošajiem veikaliem Siguldā, Jelgavā un divām jaunajām vietām Rīgā – vienu Ķengaragā un otru Krasta ielā. Vēl ir iespēja pieteikties uz šīm vakancēm.

Leave a Comment