Leģendārais Volfs Mesings savulaik nosaucis 4 zodiaka zīmes, kurās dzimst visvairāk spējīgāko cilvēku

Šie ļaudis spēj “pārvietot kalnus”, vadīt valstis un pat paredzēt nākotni, norādījis pareģis.

Atgādinām, ka par pirmo PSRS ekstrasensu dēvēto Mesingu daudzi atceras vēl mūsdienās, jo viņa prognozes turpina piepildīties. Mesings dzīvoja grūtajos Staļina represiju laikos.

Bet, pateicoties savām unikālajām spējām, viņam izdevās izvairīties no briesmām un “iziet no ūdens sausam”. Mesingam bija daudz talantu, kurus vienkāršam cilvēkam nav pa spēkam saprast.

Mesinga sirdij tuva bija arī astroloģija – viņš rūpīgi izpētīja visus zodiaka zvaigznājus un izdarīja daudzus secinājumus.

 

Jaunava

Šajā zodiaka zīmē ir dzimis arī pats Mesings. Jaunavas ir dabiskas līderes – taču noslēgtas, tādas, kuras neplātās ar savām spējām.

Jaunavas prot palīdzēt tuviem cilvēkiem sasniegt savus mērkus. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji ir ļoti dāsni, viņi pastāvīgi sniedz apkārtējiem savu uzmanību un palīdz finansiāli, taču nereti šī palīdzība ir citu acīm neredzama. Jaunavas zīmē dzimušie ir paši īstākie “pelēkie kardināli”.

 

Lauva

Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir izcili vadītāji un organizatori – viņi prot saliedēt un iedvesmot citus.

Lasi vēl: Vien 46 gadu vecumā aizsaulē devies slavenas grupas dalībnieks

Lauvu vadībā jebkurš, pat vājākais darba kolektīvs, spēj pārvērsties par spēku, kas aizslauka visu savā ceļā un gūst izcilus panākumus.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasi tālāk

Leave a Comment