Lauvas pieļaus kļūdas, bet Strēlniekam jāuzmanās ar tuvajiem cilvēkiem; Dienas prognoze 16. jūlijam visām zvaigžņu zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām tiek prognozēta labāka veselība un sadarbības tīklu veidošanas nozīme. Nākotne var atnest patīkamus notikumus un jaunus sasniegumus, tāpēc noskaņojies uz pozitīvismu un labāko.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem nepieciešams koncentrēties uz darba uzdevumiem un pievērst uzmanību finanšu jautājumiem. Impulsivitāte var sabojāt attiecības ar citiem, tāpēc ir svarīgi kontrolēt savas emocijas un ievērot drošības pasākumus.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem personīgajā dzīvē var rasties konflikti, kuros viņi var tikt netaisnīgi apvainoti. Saruna un sapratne palīdzēs pārvarēt domstarpības un stiprināt attiecības.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu būt uzmanīgākiem pret savu otro pusīti un piedalīties ģimenes problēmu risināšanā. Aktīva dalība mājas darbos un rūpes par ģimeni palīdzēs izvairīties no aizvainojumiem un stiprināt ciešas attiecības.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāžiem šodien nav ieteicams risināt finanšu jautājumus. Iespējamas kļūdas un zaudējumi. Labāk vienkārši atpūsties, atpūsties vai nodarboties ar biznesa plānošanu turpmākajām dienām.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri būs īpaši autoritatīvi un ietekmīgi. Pilnībā izmanto šīs dienas iespējas, lai izceltos sociālajos procesos. Ceļojums vai komandējums tev sagādās spilgtas emocijas.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis piedzīvos emocionālas svārstības nestabilu situāciju un neparedzētu apstākļu dēļ. Šodien nav ieteicams piedalīties finanšu lēmumu pieņemšanā, parakstīt līgumus vai rīkot svarīgas tikšanās. Nav ieteicama arī fiziska slodze. Visus svarīgos notikumus labāk atlikt uz pirmdienu.

Leave a Comment