Lauvām vajadzētu pareizi sadalīt spēkus, un Jaunavai – ierobežot uztraukumu; Horoskops 10. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Astroloģe Andžela Perla prognozē, ka trešdiena, 2024. gada 10. aprīlis, būs piepildīta ar aktivitāti un daudzām iespējām.

Viņa iesaka pievērst uzmanību šīm iespējām un izmantot tās pilnībā. Pētot ekspertes prognozes šai dienai, Spogulis žurnālisti atklāja horoskopu katrai zodiaka zīmei.

 

Uguns elementa zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Rīts būs labvēlīgs Auniem, kuri sliecas uz brīvdomīgu dzīvesveidu. Lai gan noskaņojums būs labs, aktivitāšu veikšana var atstāt daudz ko vēlamu. Mērķtiecīgas aktivitātes ieteicams atlikt uz pēcpusdienu. Šajā laikā var rasties jautājumi par algu, jo mainīsies darba apstākļi.

Svarīgi to darīt delikāti, izvairoties no ultimātiem, lai izvairītos no konfliktiem ar darba devēju. Priekšroka tiks dota pirkumiem, kuru mērķis ir uzlabot darba procesu (piemēram, darbarīki, kancelejas preces, darba apģērbs).

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām diena sāksies ar pozitīvu enerģiju, ko atbalstīs patīkamas atmiņas par pagātnes panākumiem vai jaunām iespējām. Dienas otrajā pusē parādīsies praktisku uzdevumu fronte, kurus vajadzētu risināt, rēķinoties ar saviem spēkiem, jo iespējams, ka darbs netiks pabeigts līdz galam.

Esi piesardzīgs, jo pastāv paaugstināta traumu un noguruma iespēja. Rūpīga pienākumu izpilde palīdzēs izvairīties no konfliktiem. Ja esat vadītājs, nodrošiniet darbu saviem padotajiem.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem rīts saistās ar personīgo aktivitāšu veikšanu bez pārmērīgas fiziskas piepūles. Pēcpusdienā veiksies iepirkšanās un finanšu aprēķini, parādīsies enerģija konkrētām lietām. Ieteicams iepirkties nepieciešamajām lietām (darbarīki, biroja apģērbs).

Strādājošiem un fiziski aktīviem cilvēkiem būs nepieciešama pilnvērtīga maltīte. Centieties izvairīties no pirkumiem, kuru mērķis ir radīt ārēju pievilcību, jo nākotnē var rasties citas prasības.

 

Zemes elementa zīmes

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Dienas otrā puse būs tavas efektivitātes maksimums. Uz šo laiku ieteicams atlikt lielas darba slodzes, tostarp fiziskās. No rīta tev vajadzētu uzkrāt enerģiju turpmākajiem uzdevumiem. Svarīgi ir izvairīties no bada, īpaši Vēršiem, zvaigznes iesaka ieturēt biezas brokastis. Labāk atturēties no plašu plānu veidošanas.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām dienas sākums var būt piepildīts ar uztraukumu, kas pakāpeniski izzudīs, kas, visticamāk, būs labvēlīgs. Dienas gaitā ieteicams pāriet uz drošākām darba metodēm, atsakoties no eksperimentiem. Dienas otrā puse būs labvēlīga produktīvam darbam, kas nesīs ievērojamus rezultātus un atalgojumu. Tas ir arī labs laiks tirdzniecības darījumiem, pirkumiem un prasmju uzlabošanai. Mīlas attiecības būs svarīgas gan romantiski, gan jutekliski.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim dienas sākums ir piemērots vientulībai un pārdomām. Vēlāk dienas otrajā pusē radīsies apstākļi lietišķām spējām un fiziskām aktivitātēm. Daudzi Kozlēni darba laikā var aizrauties ar savu biznesu. Veiksmīgai uzdevumu izpildei būs nepieciešama praktiskums, izturība un apzinīgums. Lai uzlabotu pašsajūtu un darba sniegumu, ieteicams veikt relaksējošu masāžu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment