Lauvām jāieklausās savā intuīcijā, bet Mežāzim jāizmanto sakarus; Dienas horoskops 24. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šo dienu veltīsi darbam ar informāciju un saiknei ar tiem, kurus uzskatīsi par svarīgiem saviem jaunajiem plāniem. Izmanto enerģiju, kas tagad aktivizē problemātiskos aspektus tavā dzīvē, lai noteiktu, kas tev jāatstāj pagātnē un kam jāpievērš uzmanība.

Neļauj, lai haoss jūtās un lietās neļautu tev saskatīt galveno virzienu. Šis var būt īstais laiks, lai apvienotu intereses ar kādu citu. Rūpīgi analizējiet savas finanses nākamajam mēnesim un izstrādājiet stratēģiju, lai novērstu zaudējumus un saglabātu stabilitāti.

Dzīve tevi piepilda ar dažādiem pārdzīvojumiem, taču var nepietikt laika, lai tos novērtētu. Sagaidi, ka būsi apgrūtināts ar citu cilvēku problēmām un uzdevumiem. Atrodi veidus, kā aizsargāt savu laiku un intereses, lai izvairītos no negatīvām sekām. Esi piesardzīgs attiecībās ar tuviniekiem un centies izvairīties no konfliktiem, lai nākotnē nebūtu jālabo kļūdas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šodien jebkurš impulss no ārpuses var provocēt tavu atklātību un apņēmību nonākt pie skaidrības kādā jautājumā. Ja pirms šīs dienas ir radies konflikts ar autoritātēm, tas var turpināties. Šis ir arī laiks nopietnām atbildēm pašam sev par to, kas līdz šim ir attīstījies tavā dzīvē, kādi ir tavi mērķi un uzdevumi.

Vakarā tev būs daudz darāmā mājās. Taču atvēli laiku atpūtai, rūpēm par savu ķermeni, izskatu. Dzeriet vairāk ūdens un sulu, neaizmirstiet par ūdens procedūrām, pastaigām – šis ir grūts periods veselībai. Labi ir nodarboties ar augiem, dārzu un telpaugiem; jaunie iegādātie augi ātri adaptēsies tavā mājoklī.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Dzīve tevi piepildīs ar dažādiem pārdzīvojumiem, taču var nepietikt laika, lai tos novērtētu. Sagaidi, ka būsi apgrūtināts ar citu cilvēku problēmām un uzdevumiem. Atrodi veidus, kā aizsargāt savu laiku un intereses, lai izvairītos no negatīvām sekām. Esi uzmanīgs attiecībās ar tuviniekiem un centies izvairīties no konfliktiem, lai nākotnē nebūtu jālabo kļūdas.

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Šis ir pārorientēšanās laiks. Lai gan nākotne vēl ir neskaidra, ir liela vēlme veikt pārmaiņas un atbrīvoties no spriedzes. Pārformulē mīnusus kā plusus: problēmas palīdzēs tev identificēt vājās vietas, un to novēršana nostiprinās tavas pozīcijas, aizpildīs nepilnības un stiprinās komandu.

Pašlaik tu esi notikumu centrā, tāpēc sagaidi no apkārtējiem dažādas cerības un emocijas. Centieties izvairīties no aizkaitinājuma. Labāk dariet pa vienam darbam, katru no tiem pabeidzot līdz galam. Darbā ir daudz kustību un pārmaiņu, tāpēc rīkojieties savās interesēs un pārāk ilgi neaizraujieties. Pirms pieņemt pēkšņu lēmumu vai iesaistīties strīdā, speriet soli atpakaļ un apdomājiet savu rīcību.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Ziņas no tālienes var raisīt spēcīgas emocijas un likt tev pārvērtēt savu iesaisti attiecībās, īpaši ilgtermiņa attiecībās. Tu tagad būsi nosliekts uz aktivitāti, analizējot savas jūtas un flirtējot. Vecās saskarsmes formas var tikt aizstātas ar jaunām, daudz vērtīgākām. Šis ir laiks, kad apzināties patiesību un gūt jaunu pieredzi.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šodien nosaki prioritātes uzdevumiem un pabeidz darbus, lai izvairītos no emocionālas spriedzes. Attiecībās esi gatavs pārpratumiem un emociju izvirdumiem. Mēģini nekavējoties atrisināt konfliktus. Nemēģini manipulēt ar citiem, citādi vari sabojāt savu reputāciju. Atvēli laiku, lai rūpētos par māju, varbūt pievērs uzmanību virtuvei, vannas istabai vai augiem.

Leave a Comment