Lauvai vairāk laika jāvelta sev, bet Jaunavām pārmaiņu laiks; Globas dienas prognoze 29. septembrim visām zīmēm

Svētdiena, 2024. gada 29. septembris, solās būt pašattīstības un mērķu sasniegšanas diena. Svarīgi racionalizēt savas vēlmes un plānus, kā arī neierobežot sevi komunikācijā.

Pateicoties pastiprinātai komunikabilitātei, tev izdosies gūt iespaidīgus panākumus. Par to ziņo eksperte Tamāra Globa, sniedzot šīs dienas prognozi visām zīmēm, kuru analizēja Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam eksperts iesaka nedalīties ar citiem savā laimē un sasniegumos. Esi gatavs romantiskām tikšanās reizēm un daudzsološām pazīšanām, kas var izrādīties ļoti daudzsološas.

Lasi arī: Apvienoto autobūves darbinieku arodbiedrība aicina Stellantis darbiniekus atļaut streiku un apsūdz autoražotāju līguma pārkāpšanā

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem vajadzētu pievērsties pašattīstībai un jaunu zināšanu iegūšanai. Nežēlojiet laiku izglītībai un jaunu, iepriekš neizpētītu zināšanu apguvei.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien labāk paliks mājās. Ja iespējams, pēc darba dodies pastaigā svaigā gaisā kopā ar draugiem.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem šodien vajadzētu racionalizēt savus mērķus un noteikt prioritātes savai nākotnei. Analizē savu dzīvi un pārskata savus darbības mērķus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šī diena būtu jāvelta mācībām un sevis pilnveidošanai. Esi pārliecināts un apņēmības pilns – tikai tā tev izdosies gūt panākumus.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī diena Jaunavām būs nozīmīgu pārmaiņu laiks. Nebaidies no jaunām iespējām un lietām, ar kurām savā dzīvē iepriekš neesi saskāries, jo tās visas izrādīsies noderīgas. Nostipriniet savu drosmi un droši virzieties uz saviem mērķiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien var droši doties komandējumos. Pateicoties jauniem noderīgiem kontaktiem, tev izdosies sasniegt savus mērķus un pakāpties pa karjeras kāpnēm.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem vajadzētu atslēgties no problēmām un nekavēties pie sīkumiem. Centies ļauties situācijai un pret visu izturēties mierīgāk un līdzsvarotāk.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Eksperts iesaka Strēlniekiem izrādīt aktivitāti un iniciatīvu, kas palīdzēs sasniegt vēlamos rezultātus. Vakars var sagādāt tev negaidītus romantiskus piedzīvojumus.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šodien Mežāzim būs jārūpējas par mājsaimniecības darbiem, kas jau ilgu laiku ir atlikti uz vēlāku laiku. Viss, ko šodien ieplānoji, tiks novests līdz loģiskam noslēgumam, un tev izdosies gūt panākumus, kurus pat nebiji gaidījis.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem dienas pirmajā pusē nevajadzētu plānot neko nopietnu. Labāk pievērsties sīkām lietām, un visus svarīgos un atbildīgos uzdevumus atliek uz piemērotāku laiku.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī būs izaicinoša diena. Iespējams, no rīta tev nāksies apmeklēt ārstu, kā arī darbā būs jātiek galā ar daudziem uzdevumiem. Arī vakars nebūs viegls – var rasties konflikti ar tuvākajiem un mīļajiem.

Leave a Comment