”Latvijas pasts” paziņojis ļoti patīkamus jaunumus uz šo gadu līdz pat 2024.gadam

Uzņēmumam “Latvijas pasta” ir jāmeklē ceļi peļņas pieaugumam, lai efektīvi īstenotu investīciju iniciatīvas un paaugstinātu darbinieku atalgojumu.

 

Uzņēmumam “Latvijas pasts” šajā fiskālajā gadā tiek prognozēta peļņa, kas pārsniedz divus miljonus eiro, sacīja kompānijas jaunā vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.

Viņa uzsvēra, ka “Latvijas pasta” gūtie ieņēmumi 2023.gada pirmajos sešos mēnešos bija 55,9 miljoni eiro, uzrādot ievērojamu pieaugumu par 17,5% salīdzinājumā ar attiecīgo periodu iepriekšējā gadā. Turklāt uzņēmuma peļņa pārspēja cerēto, sasniedzot 1,2 miljonus eiro.

 

Kā norādīja Krauze-Čebotare, paredzams, ka Latvijas pasts gadu noslēgs ar peļņu, kas pārsniedz divus miljonus eiro. Turklāt gada beigas tradicionāli ir pastiprinātas aktivitātes periods pasta sūtījumu un e-komercijas sektorā, kas liek mums paredzēt optimistiskas prognozes par šī gada finanšu rezultātiem.

Vienlaikus Krauze-Čebotare uzsvēra, ka “Latvijas pasta” tarifi 2024.gadā paliks nemainīgi. Krauze-Čebotare atkārtoti uzsvēra, ka valsts budžeta piešķirtās finansiālās atlīdzības “Latvijas pastai” ir attiecināmas tikai uz deficītu. kas radušies, atvieglojot vispārējo pasta pakalpojumu, izslēdzot jebkādu ietekmi uz organizācijas pamatdarbību.

 

Turklāt viņa norādīja, ka “Latvijas pastai” ir jāidentificē ceļi peļņas palielināšanai, lai veicinātu investīciju iniciatīvu īstenošanu un palielinātu darbinieku atalgojumu. “Uzskatu, ka “Latvijas pastam” ir ievērojams potenciāls darboties efektīvāk nekā tas ir pašreiz, līdz ar to nākotnē potenciāls valsts subsīdiju samazinājums. “Latvijas pasta” var lepoties ar kompetentu darbaspēku, un galvenais ir pareizi strukturēt uzdevumus. un vēršot spēkus uz to izpildi,” apgalvoja Krauze-Čebotare.

 

Lasi vēl: “Sievišķība ir dziļi personiska pieredze, kas atšķiras no cilvēka uz cilvēku..”; Šīs 5 zodiaka zīmes izstaro spēcīgu sievišķo enerģiju

 

Tā kā problēmu viņa pieminēja, ka vēsturiski ir izveidojusies vāja komunikācija starp “Latvijas pasta” struktūrvienībām, kas vairākās struktūrvienībās tiek veiktas līdzīgas darbības. Piemēram, ir gadījumi, kad vienā un tajā pašā virzienā brauc divas mašīnas – viena ar pasta, otra ar eksprespasta sūtījumiem, lai gan visas sūtījumus varētu vest vienu. Tāpat ir jautājums, vai vajag šķirošanas līniju starptautiskajiem sūtījumiem un atsevišķu līniju eksprespasta sūtījumiem.

 

 

Turpini lasīt, kāda ir pārējā informācija, nākošajā lapā

Leave a Comment