”Latvijas pasts” paziņojis ļoti patīkamus jaunumus uz šo gadu līdz pat 2024.gadam

Krauze-Čebotare uzsvēra, ka viņa mērķis acīmredzot ir “Latvijas pasta” kā uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšana. Līdz ar to tas dotu valstij lielāku brīvību un ļautu novērst uzmanību no problēmām un diskusijām par kompensācijas nepieciešamību minētajam uzņēmumam.

Tomēr precīzu investīciju apmēru “Latvijas pasta” izpilddirektors šobrīd nevar atklāt, jo investīciju plāns gaida valdes apstiprinājumu un attīstības stratēģijai nepieciešama saskaņošana ar Satiksmes ministriju. Investīciju mērķi ir skaidri – “Latvijas pastai” ir jāturpina paplašināt paku tīklu Latvijā un kaimiņvalstīs, uzlabot darba vidi pasta darbiniekiem un biroju darbiniekiem, kā arī novirzīt līdzekļus centrālā pasta nodaļas energoefektivitātes uzlabošanai. iekārta.

 

“Mūsu kā jaunai direktoru padomei svarīgākais uzdevums ir noteikt “Latvijas pastas” attīstības stratēģiju, salikt visus punktus uz “i” un saskaņot šo stratēģiju ar Satiksmes ministriju, lai aktīvi strādātu no jaunā gada un īstenot šo stratēģiju šogad,” sacīja Krauzers. – Čebotāre.

Viņa atzina, ka, starp dažādiem apsvērumiem, turpināsies centieni izvērtēt pasta nodaļu skaitu un pakalpojumu ietvaru. Lai ilustrētu, pasta nodaļām vajadzētu samazināt paku piegādes un tā vietā lielāko daļu no tām piešķirt noteiktām paku kastēm. Turklāt ir obligāti jāpārvērtē preču sortiments nodaļās. Turklāt ir nepieciešama pasta nodaļā izmantoto informācijas tehnoloģiju sistēmu sinhronizācija.

 

Iepriekš izskanējis, ka “Latvijas pasta” gada ieņēmumi iepriekšējā gadā veidoja 100,009 miljonus eiro, atspoguļojot samazinājumu par 5,1% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Turklāt uzņēmums guvis peļņu 2,21 miljona eiro apmērā, atšķirībā no iepriekšējā gadā ciestajiem zaudējumiem.

 

Lasi vēl: “Iepriekšējā dzīve pastāv?”; Izvēlieties savu sirdi un uzziniet, kā pārvarēt iepriekšējās dzīves negatīvo ietekmi

 

“Latvijas pasts” nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. “Latvijas pasts” ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

Leave a Comment