Latviešu mūziķa Valtera Frīdenberga līgava nesen atklāti pastāstīja par viņa dzīves pēdējiem mirkļiem

Viņai tika uzdots jautājums, kā līgava jutās pēc vienas dienas kopš viņas līgavaini devās aizsaulē. Uz ko viņa atbildēja, ka “Ziniet, jocīgi, bet… Es uztveru, ka nāve ir atslābums un vieglums. Tad arī tā es jutos.”

Viņa mīļotā atklāj, ka bijusi blakus viņam līdz pēdējam elpas vilcienam un redzējusi, ka viņš un viņa ķermenis bija gatavs pamest šo pasauli un doties, kur nav sāpju un negatīvu emociju. Viņai pat licies, ka viņš aiziet ar smaidu.

Viņa atklāj, ka daudziem vienmēr liekas, ka šādā momentā labāk nebūt cilvēkam blakus, kurš tūlīt, tūlīt pametīs šo pasauli, tomēr viņa stāsta, ka tā nav un ir jābūt blakus līdz pēdējam.

 

2023. gada 17. oktobrī apritēja pieci gadi, kopš šo pasauli pameta 30 gadus vecais mūziķis Valters Frīdenbergs. Viņa līgava izpildījusi mūziķa pēdējo vēlēšanos.

Viņa izkaisīja viņa pelnus okeānā Portugālē, jo tāda bija viņa pēdējā vēlēšanās.

Viņi arī ir izveidojuši piemiņas vietu, latvisku krustu, kas ir iekārtots blakus Valtera mīļajai vecmāmiņai. Viņi izdarīja, kā gribēja, bet tur ir tikai piemiņas vieta.

Lasi vēl: Tiem, kuri vēl nav saņēmuši savus pārmaksātos nodokļus – gaidāmas izmaiņas, ziņo VID

“Man bija svarīgi, ka tiek pilnībā izpildīts tas, ko Valča vēlējās. Un man bija svarīgs un svēts dotais solījums, jo Valters jau paliek mūsu sirdīs,” saka Kristīne.

 

Leave a Comment