Latviešu dziedātājas Olgas Rajeckas dzīvē ļoti nepatīkams un grūts periods; viņa ir gatava stāstīt par to

Slavenā vokāliste Olga Rajecka ir spiesta uzturēties tumsā, jo “Sadales tīkls” atteicās veikt nepieciešamos remontdarbus uz bojātā elektrības kabeļa.

Kabelim, kas guvis bojājumus gandrīz 30 metru garumā, ”Sadales tīkls” ieteica patstāvīgi meklēt risinājumu, jo palīdzības sniegšana nav iespējama.

Viņi ieradās un apgalvoja, ka viņu atbildība attiecas tikai uz skapja saturu, norādot, ka nespēj mums sniegt palīdzību.

Rajecka ir nesaprašanā: ”Ko mums tagad darīt, raut visu asfaltu augšā par 10, 20, 30 tūkstošiem? Kā vispār tas notiek!””

Pēc Olgas vokālās instruktores Maigas Grietēnas ieteikuma Boriss Rezņiks apmeklēja koncertu “Vitamīns”, kurā Olga tika aicināta pievienoties cienījamam muzikālajam kolektīvam ar nosaukumu “Eolikas”.

Līdz ar to Olga laika posmu no 1980. līdz 1986. gadam pavadīja, aktīvi piedaloties slavenajā grupā “Eolika”, kas līdzās Ilonai, Viktoram un Dainim bija nozīmīgs tās cienījamā vokālā kvarteta dalībnieks.

Jāatzīmē, ka 1985. gadā tika izdots Eolika atklāšanas albums, kas pēc tam noveda pie veiksmīgām tūrēm pa bijušo PSRS un dažādām sociālistiskajām valstīm.

Arī interesanti: Budžetam draudzīgs un viegli pagatavojams. Salāti “Draudzība”: nebiju gaidījusi, ka tie būs tik garšīgi

Leave a Comment