Latviešu astrologs publicējis jaunākās prognozes par Ukrainas kara iznākumu: ”Gaidāms aplauziens”

Kā arī sankciju ietekme un Krieviju un tās ekonomiku Krievijas iedzīvotāji un biznesa pasaule sāks izjust arī ar šiem datumiem un sāks aptvert, cik lielā bezdibenī Krievija krīt, bezdibeņa dziļums ir tik neskaidrs, ka es teiktu, ka optimisti ir tie, kuri min 1998 vai vispār astoņdesmitos gadus. Pēc manām domām Krievija daudzos reģionos nokļūs atpakaļ apmēram 1920-1947 gada līmenī. Kas savukārt jau 2023. gadā var radīt apstākļus, par Krievijas izjukšanu, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Sarežģītas un bīstamas dienas 2022. gada aprīlī: astrologu viedoklis

To vēl radīs apstāklis, ka ar Krieviju vispār nedrīkst ne sadarboties un draudzēties, jo tad ja tu draudzējies, tu arī kļūsti toksisks un pasaules iedzīvotāji vairs ar tevi nesadarbosies. To jau redzam, kas notiek ar Turciju un Grieķiju. Pateicoties paziņojumam. Ka šīs valstis pieņems Krievijas tūristus, tūristi no Rietumeiropas jau tagad samazināja atpūtu par vairāk kā 13%, savukārt Spānijas kūrorti, kuri ir dārgāki piedzīvo tagad jau par 15% vairāk tūristus. Drīz neviena valsts nevēlēsies sadarboties ar Krieviju un tā kļūs par lielu Ziemeļkoreju.

Sākot ar marta beigām, kamēr strādās Jupitera kvadrāts Krievijas agresija cietīs ļoti lielas neveiksmes un zaudējumus, ka praktiski Krievijas karaspēks pāries no uzbrukuma uz ierakumu aizsardzību un mēģinās noturēties ieņemtajās teritorijās, bet par laimi tas kopumā nebūs iespējams.

Tā tas turpināsies vēl veselu mēnesi un maija sākumā Krievijas karaspēks būs jau zaudējis praktiski visas jaunās okupētās teritorijas un mēģinās noslēgt miera līgumu ar Ukrainu, lai vismaz Krimas pussalu atstāj Krievijai.

Krievija visādi draudēs un terorizēs visu šo laiku ne tikai Ukrainu bet visu pārējo pasauli. Gumijas stiepšana līdz jūnija sākumam, kad visas Krievijas cerības izplēnēs kā sapnis un nāksies atteikties ne tikai no Krimas un pārējiem Ukrainas apgabaliem, bet palēnām arī no Kēnigsbergas, Kuriļu salām un daudzām citām nelikumīgi okupētām teritorijām,” Ierakstā “facebook” pauž Edijs Spāre.

COMMENTS

Leave a Comment