Lai arī cik skarbi tas izklausītos, bet diemžēl šīm 3 zodiaka zīmēm šī būs sliktākā nedēļa

Arī jūsu ikdienas dinamika var būt nepastāvīga, it īpaši, ja ņem vērā Merkura kvadrātu ar Jupiteru. Tas var radīt atbaidošu efektu starp to, ko jūs zināt no pirmavotiem, cerību uz nākotni un emocionāli uzlādēto atmosfēru, kas ieskauj jūsu ikdienas aktivitātes.

 

Ūdensvīrs

Mēnesim savienojoties ar jūsu pašreizējo valdnieku Urānu, tiks ietekmēta jūsu 4. māja, kas ir ģimenes un visdziļāko jūtu mājā. Līdz ar to tas varētu satricināt mājas fronti.

Taču, tā kā Venēra apžilbina jūsu 11. māju, kas atbild par paplašinātiem savienojumiem, iespējams, ka tas būs kaut kas tikpat muļķīgs kā radinieku un/vai draugu pārsteigums. Jums var būt vai nebūt noskaņojums, tāpēc nepiespiediet sevi uzņemties saistības. Tā vietā paņemiet pārtraukumu.

Lasi vēl: ”Ļaujiet man vienkārši dodiet augšup uz mākoņmaliņas”: atraktīva dziedātāja ratiņkrēslā nogādāta psihiatriskajā Slim**cā

Šonedēļ Mēness ietekmēs jūsu 5. pašizpausmes māju, savukārt tā valdnieks Merkurs uzsāks tranzītu pa jūsu 12. māju, kas atbild par atpūtu, tuvību un dzīves aizkulisēm. Tas var šķist nedaudz neērti, jo īpaši tāpēc, ka Mēness atradīsies blakus retrogrādam Marsam, izceļot trūkstošās situācijas detaļas.

 

Leave a Comment