Kurās mēneša dienās dzimst spēcīgākie cilvēki, kas dzīvē sasniedz vislielākos panākumus?

Izmantojot Taro numeroloģijas metodi, pastāstīšu, kurās dienās dzimst spēcīgākie cilvēki.

Jāpiebilst, ka šajā materiālā sniegtajai informācijai ir tikai informatīvs raksturs, un, kā jūs saprotat, runājot par konkrētu datumu, ir tikai norādīts, ka šajā dienā dzimušajam cilvēkam piemīt noteikts potenciāls. Bet vai viņš to realizē vai nē – tas ir atkarīgs no paša cilvēka.

 

Mags 1, 23

Nav iespējams nedomāt par cilvēkiem, kas dzimuši jebkura mēneša 1. un 23. datumā. Viņu personīgā arkāna ir Mags. Tie ir radoši cilvēki, inteliģenti, ar aktīvu dzīves pozīciju, neatkarīgi, ar lielu gribasspēku. Viņu garu ir grūti salauzt, jo Magi nepazīst bailes un visbiežāk iet cauri dzīvei, it kā viņiem apkārt būtu mežs, bet līdz ceļiem jūra.

 

Imperators 4, 26

Ja tu esi dzimis jebkura mēneša 4. vai 26. datumā, tava arkāna ir Imperators. Tu noteikti esi ļoti spēcīgs cilvēks. Ja esi sieviete, tevī var pamanīt vairāk vīrišķīgas rakstura iezīmes.

Lasi vēl: “Kā saka- klusie ūdeņi tie dziļākie!”; Šīs 4 zodiaka zīmes nekad nepateiks un neparādīs, kā viņi patiesībā jūtas

Imperatoru raksturo stingra izturēšanās, viņš ir pārliecināts, gudrs, dzīvē neatkarīgs, viņam nav vajadzīgs atbalsts, viņš paļaujas uz sevi. Viņš ir drosmīgs, nepiekāpīgs, neatlaidīgs, valdonīgs. Tas ir līderis ar lielo burtu, kuram jau no mazotnes piemīt lielisks vadības potenciāls.

 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment