”Krēslas” sāgas galvenā aktrise Kristena Stjuarte paziņo, ka uzņems filmu Latvijā! Par ko tā būs?

Zināms, ka aktrise nesen bija viesojusies Latvijā un pusdienoja kādā no kafejnīcām. Restorāna ierakstā sociālajos tīklos teikts: “Mūsu ikdienu ir piepildīta ar gardu ēdienu, taču pats galvenais ir cilvēki, kas to padara īpašu – gan mūsu izcilie viesmīļi un pavāri, gan viesi! Šodien šeit, Ikšķilē, ar īpašu prieku uzņēmām Holivudas zvaigzni Kristenu Stjuarti.” To papildina restorāna publicētā attēla apraksts Instagram profilā.

Tikmēr mūziķis Lauris Reiniks, kas sociālajā tīklā “X” izplatīja ziņas par slavenās aktrises ierašanos Latvijā, dalījās arī ar iespējamiem viesošanās iemesliem.

“Nu labi, labi. Meklēju filmēšanas vietas filmai “Chronology”. Un esmu sajūsmā par Latvijas dabu, pludmalēm un mežiem. Nu cerams, ka tiks nofilmēta un arī mēs varēsim to baudīt,” sacīja Reiniks.

Lasi vēl: Vairas Vīķes-Freibergas vīram šodien 90. gadu jubileja, tomēr svētku svinēšana negaidīti atceļas; zināms kāpēc

Kristen Stewart vislabāk pazīstama ar lomu vampīru filmu sērijā “Twilight”. Viņa ir filmējusies arī tādās filmās kā “Baiļu istaba”, “Zatura. Piedzīvojumi kosmosā”, “Sieviešu valstība”, “Vestneši”, “Adventureland”, “The Runaways”, “Sniega baltīte un mednieks” un “Uz ceļa”.

Par lomām viņa saņēmusi vairākus apbalvojumus, nozīmīgākie no tiem par Bellas Svanas lomu filmā “Twilight”. 2012. gadā viņa tika atzīta par visaugstāk apmaksāto Holivudas aktrisi.

Holivudas zvaigzne Kristena Stjuarte filmēs filmu Latvijā.

Aktrise Kristena Stjuarte, kas vislabāk pazīstama ar lomu filmā “Krēsla”, ir apstiprinājusi, ka filmēs jaunu filmu, daļa no kuras tiks filmēta Latvijā.

Šī gada februārī mediji vēstīja, ka Stjuarte ir manīta Latvijā, apmeklējot restorānu “Brandīns” Ikšķilē. Toreiz izdevums “Rolling Stone” izvirzīja versiju, ka aktrise apmeklē Latviju, lai izvēlētos filmēšanas vietas savai jaunajai filmai “Chronology”. Tagad šī informācija ir apstiprinājusies.

 

Filmas “Chronology” sižets pagaidām tiek turēts noslēpumā, taču zināms, ka Stjuarte filmā atveidos galveno lomu. Filmēšanas darbi Latvijā sāksies tuvākajā laikā.

Kristenas Stjuartes ierašanās Latvijā ir nozīmīgs notikums Latvijas kino nozarei. Viņas piedalīšanās filmā “Chronology” palīdzēs piesaistīt starptautisku uzmanību Latvijai un veicināt tūrisma attīstību.

 

Leave a Comment