Ko nekādā gadījumā nevar izvēlēties par krustvecākiem! Būtu zinājusi šo agrāk

Vēl viena māņticība ir par grūtniecēm, kuras nevar ņemt krustmātēs.
Baznīca to neaizliedz! Vienīgā lieta, kas var izraisīt uztraukumu: vai krustmātei nebūs grūti izturēt visu kristību procesu, vai viņai būs pietiekami daudz spēka. Daudzos aspektos tas ir atkarīgs no sievietes veselības stāvokļa un grūtniecības perioda.

Kas ir pašaizliedzīga mīlestība, kā saprast robežas starp labo un ļauno, kas ir ticība, sirdsapziņa, pacietība un žēlsirdība: garīgajiem vecākiem par to jāpasaka krustbērnam katru reizi satiekoties. Tā ir viņu galvenā dāvana!

Ir grūti saprast un pieņemt šādu paziņojumu. Mums ir pieradums nest naudu un rotaļlietas saviem krustbērniem, pierasts pavadītkopīgu laiku ar bērnu. Protams, tas ir skaisti! Bet daudzi aizmirst, ka krustvecāki galvenokārt ir garīgie mācītāji.

Jaunai, nenobriedušai dvēselei šajā pasaulē ir tik sarežģīti! Lai nepieļautu kļūdas jaunībā, lai kļūtu par veiksmīgu pieaugušo cilvēku, un neko vēlāk nenožēlot, bērnībā ir nepieciešams saņemt pienācīgu garīgo un morālo audzināšanu.

Bērna kristību sakraments tiek veikts vienu reizi. Nekādā gadījumā nedrīkst atkārtoti kristīt bērnu, neatkarīgi ne no kā! Baznīca šo svēto rituālu aizliedz otro reizi. Kādus kruustvecākus vecāki izvēlēsies savam bērnam, tādi paliks uz visu dzīvi.

Kristus nāk pie mums cilvēka tēlā, ko jūs izdarīsiet cilvēkam – jūs darīsiet Kristum. Pastāstiet par šo noderīgo rakstu saviem draugiem!

Lasi vēl: Vasilisa Volodina pavēsta, kurā gadā dzimušie cilvēki 2021.gadā var kļūt bagāti

Leave a Comment