Ko kliedza mirstošā Čurikova savas dzīves pēdējās minūtēs? Tikai tagad atklājas patiesība par aktrisi

Šī gada 14. janvārī nomira ģeniālā aktrise Inna Čurikova. 5. oktobrī viņa bija atzīmējusi savu 80 gadu jubileju. Viņa domāja par atgriešanos uz skatuves.

Aktrise novēlēja saviem pielūdzējiem laimīgu Jauno gadu un atstāja aizkustinošu vēstījumu.

Viņa arī ievietoja fotogrāfiju no Vecgada vakara, kurā pozē smaidot. Atgādinām, ka pagājušajā vasarā Čurikova krita un lauza ribas, krūšu kaulu un apakšstilbu. Pēc tam teātra un kino aktrise nokļuva slimnīcā, taču viņa tur netika turēta ilgu laiku.

Internetā parādījās video, kā Inna Mihailovna nestuvēs tika nogādāta ātrās palīdzības mašīnā un tad aizvesta mājās. Īsi pirms nāves PSRS Tautas māksliniecei Innai Čurikovai smadzenēs tika konstatētas vairākas cistas. Par mākslinieces nāvi publiski paziņoja Maskavas “Ļenkom” teātra direktors Marks Varšavjors.

Kinozvaigzne nomira Maskavas Botkina slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā. Pēc kritiena uz skatuves viņa bija nogādāta citā klīnikā. Izrādījās, ka Čurikova smadzenēs bija vairākas cistas. Pēc tam aktrise tika pārvesta uz Botkina slimnīcu.

Mediji vēsta, ka Čurikova kritusi vestibulārā aparāta disfunkcijas dēļ, taču operēt viņu nebija iespējams, jo pieauga jaunu cistu skaits. Pēc ārstu domām, mākslinieka sirds nespētu izturēt operāciju.

Atvadīšanās no Čurikovas notika 17. janvārī, “Ļenkom” teātrī.

Lasi vēl: Neveiksmju josla un finanšu zaudējums: Volodina devusi biedējošu prognozi vienai zodiaka zīmei

Tagad ir kļuvis zināms, kādi bijuši Čurikovas pēdējie vārdi pirms nāves. Pēc aculiecinieku teiktā, pēdējais, ko viņi dzirdēja no mirstošās aktrises, bija vārdi: “Karsti, karsti, man vajag ūdeni, es esmu izslāpusi.”

 

Leave a Comment