Kas notiks, ja spoguli nosmērēs ar ziepēm. Es novērtēju šo, patiešām viltīgo, paņēmienu

Aizsvīdis spogulis bieži mani sarūgtina. Kad vannasistabā ir silts un mitrs, tu sevi nevar saskatīt, bet pēc notīrīšanas stikls vēl ilgi paliek īsti necaurredzams… 

Ja tev ir pazīstama šī nepatīkamā sajūta, tad izmanto pārbaudītu paņēmienu! Tas iedarbojas acumirklī un padara spoguli vannasistabā tīru uz ilgu laiku, aizsargājot to no aizsvīšanas.

Ziepes pret stiklu aizsvīšanu

  • Tīrs spogulis – tas ir ne tikai skaisti, bet arī ērti. Lai stikls tāds neaizsvīdis paliktu arī pēc stundas, kas pavadīta siltā dušā, var izmantot šo ģeniālo ideju…

Viss, kas vajadzīgs – gabaliņš parastās cietās ziepes. Uz sausu spoguli visā tā plašumā uzzīmē ar ziepēm mazus kvadrātiņus vai svīrtiņas.

No sākuma spogulis būs miglains…

Ar ziepēm uzvilktos kvadrātiņu vajag kārtīgi izsmērēt ar maigu lupatiņu. Ļoti rūpīgi noslauki sausās ziepes, kamēr tās pilnībā nav pazudušas no spoguļa virsmas.

Rezultāts – spīdošs stikls bez švīkām. Pateicoties šim trikam, spogulis vannasistabā neaizsvīdīs nekādos apstākļos!

Ziepes palīdzēs novērst arī briļļuy aizsvīšanu ziemas laikā! Ar briļļu stikliem dari tā: uzliec nedaudz ziepes un ar lupatiņu kārtīgi notīri. Nevainojami!

Pat zemūdens peldēšanas masku var šādā veidā ar ziepēm pasargāt pret aizsvīšanu!

Labākais un vienkāršākais līdzeklis pret stiklu aizvīšanu dažādos veidos vienmēr atradīsies jebkurā mājā! Tagad spogulis vannasistabā rādīs tikai skaidru atspulgu, tāpēc neaizmirsti biežāk smaidīt, skatoties tajā. Ja tev noderēs šis paņēmiens, tad parādi to arī saviem draugiem!

Leave a Comment