Kas jādara 2022. gada 21. un 22. decembrī vēlmju piepildījumam

Astroloģe apgalvo, ka šie spoguļdatumi ir ļoti spēcīgi un palīdzēs piepildīt vēlmes, taču arī tās jāprot pareizi uzminēt. Pirmkārt, un tas ir galvenais nosacījums, jums galvā jābūt kārtībai. Sakārto savas domas un vēl labāk – pieraksti savu vēlmi uz papīra, jo planētas “prot lasīt” burtus.

Labie darbi palīdzēs nostiprināt pozitīvo enerģiju: palīdzēt tiem, kam tā nepieciešama, vai vismaz pabarot putnus un bezpajumtniekus. Tādā veidā jūs sūtāt laipnību uz kosmosu un skaidru karmu. Tajā pašā laikā izslēdziet merkantilas domas un dariet labu no sirds, negaidot atlīdzību.

Augstāki spēki būs vērīgi pret cilvēka rīcību, tāpēc noņemiet visu negatīvo attieksmi – viss sliktais brīžiem var uzdīgt un pastiprināties.

Šajās dienās veiciet inventarizāciju, atbrīvojieties no tiem, kas jums nav vajadzīgi. Atdodiet to kādam vai vienkārši izmetiet miskastē.

Noteikti pabeidziet visus iesāktos darbus un projektus.

Patiesībā, astrologs atzīmē, decembris ir pārbaudījumu un pārvērtību mēnesis, taču spoguļdatumi izlīdzina negatīvos aspektus. 2022. gada 22. decembris ir īpaši labvēlīgs vēlmju veidošanai. Šis datums ir bagāts ar divkāršiem – mistiskiem un maģiskiem skaitļiem. Uzrakstiet 22/12/2022 trīs piezīmes – sev, savai ģimenei un draugam. Atstājiet šos savus burtus Visumam uz palodzes, lai uz tiem krīt mēness gaisma. To darot, sakiet:

“Gribu sevi, gribu citus un radus, tāpēc rakstu zīmīti Mēnesim. Es novēlu man naudu, laimi, es vēlos mūs izglābt no nelaimes.

Lasi arī: Spēcīgais enerģijas pilnmēness, kas būs 23.12.22 skars visus, īpaši šīs 4 zodiaka zīmes

 

Rotā Ziemassvētku eglīti ar vēlējumiem

Tā kā Jaunais gads ir uz sliekšņa, izmantojiet to un izrotājiet Ziemassvētku eglīti ar vēlmēm. Lai to izdarītu, uz Ziemassvētku eglīšu rotājumiem varat pateikt, ko vēlaties.

Lūdziet nevis sev, bet citiem, īpaši saviem bērniem, radiem un draugiem. Paturiet rotaļlietu kādu laiku rokās, iedomājieties, kā piepildās jūsu vēlme.

Leave a Comment