Kāpēc veiksmīgi cilvēki savā makā nēsā lauru lapu? Es beidzot to uzzināju un dalos ar jums!

Kādēļ lauru lapu nēsā makā

Pēc ezotēriķu domām, līdzās citām noderīgām īpašībām lauru lapai piemīt apbrīnojama spēja piesaistīt naudu un tā palīdz cilvēkam uzlabot savu finansiālo stāvokli – ne tikai gūt papildu ienākumus, bet arī nezaudēt to, kas ir.

Ja kādreiz esat aizmirsis maku vai bankas karti, izmetis banknoti, iztērējis vairāk, nekā gribētos, tad jūtamies slikti. Bet šādas nepatikšanas pazūd pašas no sevis, ja, kā vēsta ticējumi, vienā no maku nodalījumiem ieliekat lauru lapu.

Turklāt tiek uzskatīts, ka cēlā lauru lapa palīdz nomierināties, izvairīties no dusmu un aizkaitinājuma uzplūdiem, kas traucē objektīvi paraudzīties uz notiekošo un pieņemt pareizus lēmumus.

 

Naudas talismanu ieteicams glabāt atsevišķā kabatā, kur nav vecu čeku, fotogrāfiju vai kredītkaršu. Loksne jāizvēlas gluda, līdzena, bez bojājumiem. To ir pieņemts ietīt sarkanas krāsas audumā un turēt tuvu lielām banknotēm, lai bagātība vairotos.

Lasi vēl: Elīna Didrihsone atklāj ko ļoti sev sāpīgu, kam ir ļoti grūti tikt pāri, jo bieži vien emocijas ņem virsroku par šo domājot

Banknotes jātur vienmērīgi, tās nedrīkst būt iespiestas, jāpārliecinās, ka to stūri nav saplēsti. Protams, nav zinātniska apstiprinājuma par lauru kā naudas talismanu ezotēriskajām īpašībām. Taču daudzi cilvēki tic, ka rituāls palīdz. Un, kā zināms, arī ticībai ir spēks.

 

Leave a Comment