Kāpēc pirms gulētiešanas jāiemet tualetes podā ķiploku daiviņu. Liekas stulbi, bet tici man tu tā arī darīsi

Vīramāte mēdza pirms gulētiešanas iemest ķiplokus tualetes podā. Kad ieraudzīju rezultātu, nolēmu, ka arī es to darīšu. Es vēlos dalīties ar tevi neparastā paņēmienā, kas noderēs vannas istabā un tualetē, vietnē “news-fancy.com” raksta kāda blogere.

Jau sen ir zināms, ka mūsu mājās lielākā baktēriju koncentrācija ir vannas istabā. Ja mēs tās rūpīgi netīrīsim, tur attīstīsies daudz baktēriju un sēnīšu.

Neparasts risinājums ar ķiplokiem

Problēma ir tāda, ka visas vannas istabas tīrīšana var būt diezgan laikietilpīga. Daudzosmājokļos šim nolūkam tiek izmantoti spēcīgi tīrīšanas līdzekļi. Protams, tie ir efektīvi, taču var arī kaitēt mūsu veselībai un būt bīstami videi, it īpaši, ja mājā ir mazi bērni.

Tāpēc vislabāk ir izmēģināt iedarbīgus un videi draudzīgus alternatīvus vannas istabas tīrīšanas veidus. Es tev pastāstīšu par metodi, kuru es uzzināju no savas vīramātes. Šajā gadījumā nepieciešams tik vien kā ķiploks.

Visiem zināms, ka ķiploki atstāj spēcīgu ietekmi uz baktērijām. Tas ir dabisks antibiotisks un pretiekaisuma līdzeklis, kā arī satur vielu, ko sauc par alicīnu. Alicīns aizsargā pret parazītiem un baktērijām, kā arī cīnās ar sēnītēm un padara vidi, kurā tie sastopami, nederīgu to pastāvēšanai un attīstībai. Tāpēc ķiploki var viegli likvidēt baktērijas tualetes podā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment