Kāpēc nedrīkst fotografēt tuvinieku atdusas vietas. Par šo nepadomā, bet šis var notikt ar aizgājēja dvēseli

Jaunā mode fotografēt tuvinieku atdusas vietas cilvēkam var sagādāt daudz nepatikšanu. Pēc ekspertu paustā, kapsētas specifiskā enerģija var negatīvi ietekmēt cilvēka dzīvi pat caur fotogrāfijām.

Vai kapsētā drīkst fotografēt tuvinieku kapus

Kapsētā valda zināma negatīva enerģija. Gandrīz visi zina, ka no kapsētas nedrīkst neko nest uz mājām. Tuvinieku vai citu mirušu cilvēku atdusas vietu fotografēšana nozīmē, ka daļa enerģijas tiek paņemta līdzi.

Visi priekšmeti, kas atrodas kapsētā, tostarp kapi, pieder mirušo pasaulei. Tāpēc pastāv uzskats, ka cilvēks, kurš kaut ko paņem no kapsētas, var priekšlaicīgi nomirt vai atvest mirušās dvēseles uz dzīvo pasauli. Jo katram ir sava teritorija, bet mirušo pasaule aprobežojas tikai ar kapsētu.

Tiek uzskatīts, ka, fotografējot tuvinieku kapus, tiek traucēts viņu miers, iespējams, tas aizvaino un satrauc aizgājēju dvēseles –tādēļ viņi var atgriezties dzīvo pasaulē. Saskaņā ar tradīciju kapsētā nav pieņemts aizvērt vārtiņus, lai gari varētu brīvi pārvietoties savā teritorijā, bet fotokameru zibšņi var iztraucēt aizgājēju mieru.

Ja tu vēlies nofotografēt kapavietu, lai nosūtītu attēlu tuviniekiem, kam nav iespēju atbraukt uz kapsētu, tad nevajag to ilgi turēt telefonā vai fotokamerā. Labāk uzreiz nosūtīt un izdzēst.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment