Kanādas zinātnieki ir pārliecināti, ka šis augs ir 100 reizes iedarbīgāks par ķīmijas terapijām!

Džonam Dikarlo tika diagnosticēts vēzis, kā rezultātā vīrietis bija pakļauts trīs gadu intensīvam un ļoti agresīvam ķīmijas terapijas kursam.

Ārsti viņu bija aizsūtījuši mājās, lai viņš pagūst vēl pavadīt laiku kopā ar savu ģimeni. Tad Džons iepazinās ar pieneņu tēju. Viņš sāka regulāri to dzert un jau pēc četriem mēnešiem viņa vēzim bija manāma remisija.

Daudzi no mums nemaz nezina, ka pienenes spēj palīdzēt cīņā pret vēzi. Protams, ka pienenes jau ilgu laiku tika izmantotas ārstnieciskos nolūkos, taču to, ka tās palīdz cīņā pret vēzi, gan neviens vēl nezināja. Vindzoras Universitātē (Kanādā) tika veikts pētījums, kurā atklājās, ka pienenes var 100 reizes labāk palīdzēt cīnīties pret vēzi nekā to dara ķīmijas terapijas. Ķīmijas terapija nogalina visas – gan veselās, gan ar vēzi skartā šūnas, taču pienenes palīdz iznīcināt tikai vēža šūnas, tādā veidā pasargājot organismā esošās veselās šūnas.

Pieneņu tēju izmanto jau vairākās pasaules valstīs, jo tā spēj: attīrīt nieres, cīnīties pret alerģijām, kā arī samazināt holesterīna līmeni organismā. Neskaitot tik daudz labvēlīgās īpašības, pienenēs ir arī B6 un C vitamīns, dzelzs, kālijs, folijskābe un magnijs.

Lai uzzinātu pareizo veidu, kā pagatavot un lietot visgardāko pieneņu tēju, šķir nākamo lapu!

Leave a Comment