Kāda cienījama televīzijas vadītāja dzīvē notikusi nelaime; sieva ar asarām acīs ir gatava runāt

Ļoti bīstama slimība sāka progresēt Andrejam Nikolajevičam . Kļuva zināms, ka pirms pieciem gadiem Andrejs Malahovs bija spiests nēsāt parūku progresējošas onkoloģiskās slimības dēļ. Andrejs Malahovs komentēja informāciju par viņa aiziešanu no televīzijas un runāja par saviem nākotnes plāniem.

Visus šos televīzijas darba gadus jūtos kā izspiests citrons, kad tev jau ir 50 gadi, gribas atrast nodarbības, kuras ir mierīgākas, –  sacīja TV raidījumu vadītājs.

Kā stāsta TV žurnālisti, turpmāk viņš iecerējis nodarboties ar sporta uztura un veselīga dzīvesveida jautājumiem.

Tā kā Andrejs Malahovs ir aktīvi sportojis vairāk nekā 20 gadus, Andrejs Nikolajevičs nav multimiljonārs un viņam nav milzīgu nekustamo īpašumu , tāpat kā citām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm. Vienīgais lepnums TV vadītājam ir viņa paša fitnesa centrs Maskavā. Andrejs Nikolajevičs Malahovs ir unikālas sporta uztura metodes autors un plāno nākotnē atvērt tiešsaistes kursus par veselīgu dzīvesveidu.

Lasi vēl: Ļoti pāragri mūžībā aizsaukts 31 gada vecumā talantīgs aktieris; viņš aizgāja vientulībā bez tuviniekiem

Televīzijas vadība vēl nav gatava atrast Andreja Nikolajeviča aizstājēju un cer, ka Malahovs tomēr pārdomās. Atgādiniet, ka Andrejs Malahovs ir viens no slavenākajiem Krievijas televīzijas televīzijas žurnālistiem kopš pagājušā gadsimta 90. gadiem.

Leave a Comment