“Šiem pāriem nav laimes”: tiek nosaukti to vīriešu un sieviešu vārdi, kuriem laulībā nav saderības

Ierasts pārbaudīt vīrieša un sievietes saderību pēc Zodiaka zīmēm un individuālajām cilvēku dzimšanas kartēm. Taču namologi saka, ka pāra kopdzīves ilgumu jau iepriekš var paredzēt pēc partneru vārdiem. Daudzi pāri burtiski moka viens otru, nesakrītot pēc daudzām personiskajām īpašībām.

 

No ģimenes psiholoģijas viedokļa šī nesaderība ir viegli izskaidrojama – dažādi uzskati par dzīvi un polāri atšķirīgas prioritātes kā galvenās neatbilstības liedz mierīgu līdzāspastāvēšanu pārī. Taču namologi, ezotēriķi un citi eksperti apliecina, ka pāra nesaderību var jau iepriekš aprēķināt, vienkārši savienojot vīrieša un sievietes vārdus.

 

Lasi vēl: “Līgavai pirms kāzām bija liels stress”; kad lietas kļuva pārāk nopietnas un ārstam nācās visiem pateikt patiesību

 

Eksperta atruna “Pirms lasāt nesaderīgo vārdu sarakstu, ieklausieties pazīstamā psiholoģijas eksperta Borisa Higira viedoklī”, kurš aicina neuztraukties, ja sarakstā atrodat sevi un savu dvēseles palīgu. Viņaprāt, attiecību stiprums visvairāk ir atkarīgs no vēlmes tikt galā ar situāciju. Ja visi pārī cenšas izprast otra vajadzības, tad jūsu savienība izturēs visus spēka pārbaudījumus.

 

ANDŽELA un ANATOLIJS

Šo vārdu īpašnieki ir cilvēki no pilnīgi dažādām pasaulēm. Gaišā un neatkarīgā Andžela neiet kopā ar maigo un noslēgto Anatoliju, kurš pusi dzīves pavadīs, mēģinot atšķetināt sievas noslēpumaino dvēseli. Turklāt Andžela vienmēr centīsies vadīt savu vīrieti un dominēt pār viņu, nomācot viņa labākās vīriešu īpašības.

 

MARTA un LAURIS

Vīriešus ar vārdu Lauris parasti velk siltums un komforts, ko sieviete vārdā Marta nespēj nodrošināt. Šāds dzīvesbiedrs, tāpat kā pilnīgs karjerists, uz dienām pazudīs darbā, galu galā viņas galvenā dzīves prioritāte ir augsts stāvoklis sabiedrībā un materiālie ienākumi. Šīs vērtības nepārklājas.

 

 

Turpini lasīt pārējo pāru vārdus nākošajā lapā

Leave a Comment