Kādā Austrālijas skolā bīstamā ķīmijas eksperimentā ievainoti vairāki bērni

Kādā skolā Sidnejā, Austrālijā, pirmdien sadeguši vairāki bērni, kad dabaszinātņu stundā notika neveiksmīgs ķīmijas eksperiments. Tiek ziņots, ka divi bērni guvuši nopietnus apdegumus, bet vēl deviņi cietuši mazāk.

Incidentā iesaistītie bija 5. klases skolēni, tātad aptuveni 10 gadus veci. Austrālijas mediji ziņo, ka skolotājs bērniem parādījis pārsteidzošu eksperimentu ar nosaukumu “Oglekļa cukura čūska”.

Šajā eksperimentā tiek izmantots cukurs un ogleklis, lai izveidotu skaistu, slīdošu čūsku. “Čūskas efektu” rada cepamā soda, cukurs, smiltis un alkohols vai degošs šķidrums. Tas ir līdzīgs vulkāna izvirdumam un ir iespaidīgs haosa un iznīcināšanas attēlojums.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">gate io withdrawal</cite>

    We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community.Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job andour entire community will be thankful to you.

  • <cite class="fn">Sign Up</cite>

    I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Sign Up

Leave a Comment