Kā vizuāli palielināt mazu logu: 7 efektīvi veidi

Ja telpa nav ļoti liela, logu izmērs un izvietojums var padarīt to šķietami lielāku. Tomēr logu nomaiņa pret lielākiem vai jaunu logu pievienošana var būt dārga.

Uzziniet, kā jūs varat noformēt savus logus, lai tie šķistu lielāki un visa telpa vizuāli kļūtu plašāka un gaišāka.

Paceliet aizkarus augstāk

Lai radītu logu augstuma ilūziju, piekariet aizkaru stieni augstāk virs loga. Tas paplašinās skatu uz logu, pievēršot uzmanību griestiem. Lai griesti nešķistu pārāk zemi, novietojiet aizkaru stieni vismaz 10 cm no griestiem, atstājot nedaudz vietas virs aizkaru augšdaļas.

Izmantojiet aizkarus līdz grīdai

Tāpat kā augsti un plati aizkaru stieņi, arī aizkari, kas karājas līdz grīdai, piešķirs jūsu logiem lielāku izskatu. Tie palielina loga apakšējās daļas garumu, tādējādi kopējā loga izskatā iekļaujot vairāk telpas.

Apvienojiet vairākus logus ar vienu aizkaru stieni

Ja pie sienas ir vairāki logi, varat radīt telpas sajūtu, apvienojot tos ar vienu aizkaru komplektu. Tā vietā, lai sadalītu sienas plakni ar vairākiem atsevišķiem aizkaru stieņiem, izmantojiet vienu aizkaru stieni vairākiem aizkariem, ļaujot tiem aizklāt telpu starp logiem.

Izvēlieties platākus aizkarus

Lai piešķirtu logiem lielāku platumu, izmantojiet platāku aizkaru stieni un stipriniet kronšteinus 15 līdz 30 cm ārpus loga rāmja. Tas radīs ilūziju par lielāku logu, palielinot kopējo izskatu.

Izmantojiet krāsu, lai piešķirtu augstumu

Lai ar īsiem logiem panāktu augstāku un plašāku izskatu, nokrāsojiet sienu virs un zem loga krāsā, kas atbilst loga rāmim. Tas radīs vertikālu rāmja krāsas joslu no grīdas līdz griestiem ap logu, padarot to vizuāli lielāku, bet ne pārāk lielu.

Piešķiriet rāmim kontrastu

Dažos gadījumos, ja rāmji saplūst ar fonu, logi var izskatīties vizuāli lielāki. Tomēr drosmīgs kontrasts, jo īpaši rāmju iekšmalā, var piešķirt logiem dziļumu un uzlabot caur tiem ieplūstošo gaismu. Tumšāks ierāmējums uz gaišas sienas palīdzēs logam izcelties, radot iespaidīgāku izskatu.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Izvēlieties vertikālu rakstu

Aizkarus ar rakstu var izmantot, lai paplašinātu loga uztveramo platību, tādējādi padarot skatu interesantu. Skata izvilkšana uz augšu un plašumā palīdz padarīt logus vizuāli lielākus. Šīs ilūzijas radīšanai parasti izvēlas svītras, taču var izmēģināt arī ģeometriskus rakstus, piemēram, līkloču rakstus, lai paplašinātu logu skatu.

 

Leave a Comment