Kā drēbes uztaisīt par izmēru lielākas vai garākas?

Kā panākt, ka apģērbs atkal der?

Jūsu apģērba gabals ir plats, taču piedurknēs mazliet par šauru? Izmēģiniet uztaisīt sev skaistas piedurknes. Tās var būt jebkādas: ar mežģīnēm, ar izšuvumiem vai vienkārši iešūts kontrastains auduma gabals.

Ja iemīļotais drēbju gabals kļuvis par šauru platumā, izmēģiniet iešūt auduma gabalu sānos. Varat izvēlēties jebkādu krāsu, lai pieskaņotu vai gluži pretēji izceltu to.

Kontrastaini un krāsaini iešuvumi sānos kļūs ne tikai par lielisku apģērba elementu un palīdzēs no jauna ietilpt savā iemīļotākajā apģērba gabalā, bet arī piešķirs modernu un unikālu skatu tam.

Lūk, kā iespējams savu iemīļotāko apģērbu gabalu palielināt par vienu vai pat pāris izmēriem. Iešujiet auduma gabalus vai nu aizmugurē, vai priekšā. Rezultāts izskatās ļoti moderni.

Ar biksēm iespējams darīt tieši tāpat. Izmantojiet iešuvumus sānos visu bikšu garumā. Varat iešūt auduma gabalu gan bikšu staru iekšpusē, gan ārpusē.

Agrāk tik ļoti ērtie džinsi sākuši spiest vēderu? Izveidojiet šādu iešuvumu sānos vai aizmugurē, un bikses atkal būs ļoti ērtas.

Vēl viens lielisks veids, kā visas kleitas garumā iešūt audumu un palielināt kleitas izmēru.

Mūsdienās, kad iespējams nopirkt teju visu un to izdarīt ir daudz vieglāk, nekā pārtaisīt apģērbu, šāda nepieciešamība var šķist pilnīgi nevajadzīga. Taču tad, ja apģērba gabals ir ļoti mīļš un jūs nespējat no tā šķirties, tad visi mūsu piedāvātie risinājumi būs tieši laikā

Kā apģērbu padarīt garāku?

Šis ir viens no visizplatītākajiem veidiem. Risinājums, kas izskatās vienkārši fantastiski! Pievienojiet šortiem vai svārkiem apakšējā daļā klāt mežģīnes, tillu vai citu auduma gabalu un padariet tos ne tikai garākus, bet arī skaistākus. Gan materiāls, gan krāsas atkarīgas no jūsu vēlmēm.

Šosezon ir kāda ļoti aktuāla modes tendence – iešuvums no caurspīdīga auduma. Izveidojiet šādu iešuvumu savos svārkos vai iemīļotākajā vasaras kleitiņā.

Ļoti radikālas bikšu pārmaiņas, vai ne? Skaisti izskatās, ka mežģīnes tiek piešūtas biksēm pa vidu, nevis apakšā. Lai panāktu, ka bikses izskatās vēl labāk, varat mežģīnes piešūt pie kabatām vai jostas vietas.

Tām sievietēm, kurām patīk sportiskais stils, lielisks variants būs bikšu garuma maiņa, kā norādīts attēlā.

Ja runa ir par blūzēm un džemperiem, tad šeit ir daudz un dažādi iespējamie pārveidošanas varianti. Vispopulārākie ir tieši mežģīnes.

Līdzko ieraudzīju šo fotogrāfiju, sapratu, ka arī gribu sev šādu krekliņu. Varat piešūt audumu ne tikai apakšā, bet arī kaut kur pa vidu.

Kā redzat, ne vienmēr nepieciešamas atvadīties no sava iemīļotākā apģērbu gabala. Ja jums tiešām kāds no džemperiem, biksēm vai krekliņiem ir palicis par mazu vai par īsu – nesatraucieties! Vienmēr iespējams atrast risinājumu!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment