Jūsu kāzu datums būs rādītājs tam, kāda būs jūsu laulības dzīve

Ko jūsu kāzu datums nozīmē jūsu laulības dzīvei? Numerologi var palīdzēt rast atbildi uz šo jautājumu. Numeroloģija ir izmantota gadsimtiem, varbūt pat tūkstošiem gadu, lai izprastu pasauli un veiktu prognozes.

Lai gan tā vēl nav atzīta par īstu zinātnes nozari, cilvēki turpina griezties pie numerologiem pēc padoma. Lai saprastu, kā attīstīsies jūsu ģimenes dzīve un ko no tās sagaidīt, jums jāzina jūsu laulības numurs. Lai atrastu savu īpašo skaitli, saskaitiet visus kāzu datuma ciparus.

Jūs esat ieplānojuši skaistas kāzas 2018. gada 3. augustā. Apskatot šos skaitļus, mēs iegūstam skaitļu sēriju – 3.08.2018. Tagad visus šos skaitļus saskaitām kopā, lai iegūtu 22.

Lai iegūtu viencipara skaitli, divciparu skaitļi jāsadala un jāsaskaita. Šajā gadījumā skaitlis 22 ir vienāds ar summu 2 plus 2, kas ir vienāda ar 4. Šis skaitlis arī simbolizē jūsu laulību.

Viss, kas jums jādara tagad, ir izdomāt šo skaitļu nozīmi. Ja neesat apmierināts ar to, kā notiek jūsu laulība ar šo numuru, jūs vienmēr varat ieplānot kāzas uz citu datumu.

Kāda ir šo ciparu nozīme?

Viens

Sola laulātajiem stabilu laulību, taču attiecībās var rasties domstarpības. Viens no tiem ir līderības skaits, tāpēc attiecībām ģimenē jābalstās uz kompromisu.

Šādā ģimenē katrs laulātais mēdz uzstāt uz savu viedokli un centīsies to uzspiest partnerim, kas var izraisīt nesaskaņas. Ja vēlies izvairīties no strīdiem, necenties sevi izvirzīt pirmajā vietā.

Ja jūs iemācīsities būt vairāk piezemēts, jūsu attiecības kļūs stabilākas un mierīgākas. Šis skaitlis arī palīdz uzturēt pārim motivāciju strādāt pie attiecību un biznesa mērķiem, kā arī sniedz partnerim jaunas un interesantas idejas. Šādai partnerībai, kas balstīta uz uzticēšanos un cieņu, ir potenciāls būt ilgstošai un spēcīgai.

 

Divi

Divas sirdis, kas pukst kā viena, palīdz pāriem saglabāt mīlestību daudzus gadus, saglabājot arī trauslas un maigas jūtas. Šis skaitlis simbolizē uzticību un ciešas attiecības ar partneriem, kā arī romantisku noskaņojumu.

Neaizmirstiet ”audzināt” savu mīlestību ar saldām dāvanām, jūtu izpausmēm un atzīšanos mīlestībā. Tas palīdzēs jūsu attiecībām saglabāt pirmā randiņa romantiku.

Lai gan laiks var jūs šķirt, ir iespējams salabot savas attiecības, ja esat gatavs pie tā strādāt. Ja pasargāsiet viens otru no ciešanām un vilšanās, jūsu attiecības būs piemērs visiem pārējiem.

 

Trīs

Tiek uzskatīts, ka numurs trīs rada attiecībās disharmoniju un nemierus. Lielākajā daļā attiecību pāri bieži vien ir savtīgi un rūpējas tikai par saviem personīgajiem panākumiem un attīstību, nevis sadarbojas viens ar otru. Šīs attiecības ir destruktīvas. Lai saglabātu ģimeni, ir jāieklausās partnerī un jāsāk viņu cienīt.

Trīs rada vibrācijas, kas ietekmē mūsu ikdienas dzīves uztveri. Garlaicība un vienmuļība var sagraut ģimenes saskaņu. Ja vēlaties veidot labas attiecības ar savu partneri, jums jāiemācās viņu cienīt un pieņemt kompromisus noteiktos jautājumos.

Lasi vēl: 23 gadu vecumā avārijā gājis bojā izcils mūziķis: ”Mēs esam satriekti”

Jums arī jācenšas veikt savu godīgo darbu ap māju. Tāpat, ja jūs un jūsu dzīvesbiedrs bieži ceļojat un jūsu apstākļi nepārtraukti mainās, minimāls dizaina elementu skaits jūsu mājā un pēc iespējas mazāk lietu palīdzēs glābt jūsu laulību.

Ja uzturēsit savu telpu sakoptu un sakārtotu, jums būs vairāk laika, lai izbaudītu aktivitātes, kas jums abiem patīk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment