Jūs pat nespējat iedomāties, kā vīra uzvārds var ietekmēt jūsu dzīvi!

Noskaidrot to, kā uzvārds ietekmēs jūsu dzīvi, nebūt nav grūti. Katram alfabēta burtam ir savs cipars. Nepieciešams saskaitīt visus uzvārda burtu ciparus, lai iegūtu kopējo skaitli.

Ja jums sanāk 11, 22 vai 33 – tos tālāk vairs nav nepieciešams saskaitīt, jo tiem jau ir sava nozīme. Palūkosimies uz piemēru. Pieņemsim, ka jums ir uzvārds Ivanova. Atrodam katram burtam ciparu: I=1, V=3, A=1, N=6, O=7, V=3, A=1. Tagad saskaitām visu kopā: 1+3+1+6+7+3+1=22. Tagad uzzināsim, ko šis skaitlis nozīmē.

Lasi vēl: Romas pāvests Francisks noskūpstīja kāda bērna galvu, bet jau 2 mēnešu vēlāk viņa vecāki kļuva par īsta brīnuma lieciniekiem

Atšifrējums
1.Jūs esat brīvību mīlošs un mērķtiecīgs cilvēks. Jums ir nesalaužams raksturs un gribasspēks. Jūs atšķiraties ar savu talantu atrast izeju jebkurā situācijā, kā arī nebaidāties no atbildības.
2.Jūs esat ļoti viegli ievainojami, mierīgi, cenšaties visiem spēkiem izvairīties no jebkādiem konfliktiem. Jūs bez jebkādām problēmām strādājat komandā, turklāt viegli rodat risinājumus pat sarežģītos brīžos.
3.Radoša domāšana un lieliska humora izjūta – tās ir jūsu vizītkartes. Jūs esat ļoti atklāti un draudzīgi – tieši tas ir iemesls, kādēļ apkārtējie jūs mīl.
4.Jūs esat īsti darbaholiķi. Jūs esat ļoti izturīgi, mierīgi, turklāt lēmumu pieņemsiet vien tad, kad būsiet izvērtējuši visus “par” un “pret”.
5.Jūs dievināt brīvību, tādēļ ciest nevarat, kad tiekat ielikti kaut kādos rāmjos. Jūs ļoti ātri adaptējaties pārmaiņām dzīvē, turklāt esat ar mieru jebkādām avantūrām.
6.Pragmatisms un piezemētība – jūsu galvenās rakstura iezīmes. Jums svarīgi it visā rasts līdzsvaru.
7.Jums pavisam viegli izdodas iegūt jaunas zināšanas, turklāt vienmēr esat atvērt visam jaunajam. Taču reizēm jūs pārāk daudz uzmanības pievēršat sīkumiem. Jūs esat lielisks līderis, kam radīsies dzīvē iespēja gūt bagātību un varu.
8.Jūs protat apieties ar savām finansēm, turklāt ļoti veiksmīgi spējat tās pareizināt. Visticamākais, ka biznesā sasniegsiet augstas virsotnes.
9.Pēc dabas esat sapņotāji. Jūs esat ļoti vērīgi, vienmēr pret citiem izturaties iecietīgi, taču sarežģītu lēmumu pieņemšana jums nāk ar lielām grūtībām.

11.Jums piemīt visdažādākās līdera īpašības, kuras palīdz vadīt jums cilvēkus un sasniegt jaunus apvāršņus. Jūs nemitīgi atrodaties jaunu mērķu un sasniegumu virzienā.

22.Jūs atšķiraties ar fantatiskām organizatoriskām spējām, turklāt spējat kontrolēt jebkādu situāciju. Pēc dabas esat pacietīgi un bieži mīlat visu aprēķināt, taču jums ir ļoti svarīgi palīdzēt citiem.

33.No tādiem cilvēkiem kā jūs sanāk lieliski pedagogi un mentori. Jūs esat ļoti mērķtiecīgi un atbildīgi cilvēki, kā arī spējat būt ļoti atvērti un draudzīgi.

Vai jūsu/ jūsu mīļotā cilvēka uzvārds sakrita ar aprakstu? Kurš uzvārds daudz precīzāk apraksta tieši jūs – jūsu pašu uzvārds vai vīra?

Leave a Comment