Jūrmalā ar jauno šovu uzstāsies Comedy Club humoristi

9. jūnijā uz Dzintaru koncertzāles skatuves Comedy Club televīzijas šova rezidenti Gariks Harlamovs, Timurs Batrutdinovs, Demis Karibidis un Andrejs Skorohods prezentēs savu jauno humoristisko programmu ar nosaukumu HBDS, informē portāls balticevents.info.

Neviens nevarēja iedomāties, kā Gariks Harlamovs var uzstāties bez Timura Batrutdinova uz Comedy Club skatuves ar saviem priekšnesumiem šova beigās un asiem jokiem, kas paaugstina raidījuma reitingus vairāku gadu garumā. Šoreiz humoristiem klāt pievienosies vēl viens duets Demis Karibidis un Andrejs Skorohods, kuri papildinās joku asumu un līdz ar to veido humoristisko kvartetu zem nosaukuma “HBDS”.

«Mūsu koncertos vienmēr ir kārsti, tāpēc kā mēs varam paradīt to, ko neviens nekad neredzēs pa televizoru cenzūras dēļ. Tādēļ šoreiz nebūs nekādu mīksto un glamūru joku», – brīdina Gariks Harlamovs.

Uz skatuves notiks vairāk nekā pusotras stundas interaktīva ar skatītājiem, ka arī Comedy Club labākos numurus bez rediģēšanas. Mākslinieki Jūrmalā uzstāsies Baltijas koncerttūres ietvaros. Šova sākums pl. 19:30. Biļetes uz pasākumu ir pieejamas visās Biļešu Serviss kasēs.

Leave a Comment